Spelen Ukkiegeniet

Getest door Fenne: de Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

 • By
 • 6 januari 2018
 • Sticky
Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle - Maudgeniet.nl

Zelf ben ik gek op houten speelgoed, maar Fenne is vooral gek op speelgoed waar geluid uit komt. De laatste maanden heeft ze een behoorlijke verzameling van Zoef Zoef Dieren opgebouwd. Met haar tweede verjaardag kreeg ze het Zoef Zoef Dieren Hotel en sindsdien is ze om. De maanden daarna kreeg ze regelmatig een diertje, speelde ze met het kippenhok en ook de tractor kwam erbij. Ik moet toegeven dat ik zelf ook een klein beetje gesponsord heb, want zelf vind ik Zoef Zoef Dieren ook erg leuk! En onlangs is de Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle toegevoegd aan haar collectie!

Toen Fenne ‘s avonds in bed lag, hebben we (lees: Jasper) de Avonturenjungle in elkaar gezet. Ik heb gehoord dat sommigen hier een uur mee bezig zijn, maar ik heb geen idee hoe. Mijn Superman (zoals Fenne zegt; “Papa is een superheld!”) zette deze in een klein kwartiertje in elkaar.. Toen de Avonturenjungle in elkaar zat, kon ik het niet laten om er zelf even stiekem mee te spelen. Zo leuk! Vervolgens zetten we het onder de kerstboom, zodat Fenne de volgende ochtend een hele grote verrassing had!

Toen ze ‘s morgens zag wat er onder de kerstboom stond, rende ze er meteen naar toe. “Waaauuwww mama! Nieuwe dieren!” Dat ze die ochtend een boterham zou gaan eten, was een mooie (en hele domme) gedachte. Dat kon ik natuurlijk vergeten! 😉 Ze begon er meteen mee te spelen, Saar moest in het wippertje ernaast en ik moest bij haar op de grond zitten. “Met de nieuwe dieren spelen, mama!”

Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle - Maudgeniet.nl

De Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle
De Avonturenjungle is erg leuk om mee te spelen! Het is niet alleen leuk om met de andere Zoef Zoef Dieren mee te spelen, maar er zitten ook maar liefst 6 kleine tuimeldiertjes bij. Deze tuimeldieren kunnen via de berg of door een boom naar beneden en komen dan weer op leuke plekken terecht. Zo kunnen ze daarna door van de glijbaan of even ronddraaien in het bad van de neushoorn. 

Bij de Avonturenjungle zit ook nog een Zoef Zoef Dier bij, namelijk Aaron Aap. Aaron (en de andere dieren natuurlijk ook) kan naar beneden via de glijbaan, via de waterval of in het mandje van de kabelbaan. Er zitten 6 magische sensors op de Avonturenjungle, waardoor de Zoef Zoef Dieren vrolijke reacties geven.

Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle - Maudgeniet.nl

Wat vinden wij er van?
Wij zijn helemaal fan van de Avonturenjungle! De speelset past perfect bij de overige collectie en is erg leuk voor de peuters onder ons. Fenne kan zich hier prima een middag (!) mee vermaken en is er niet snel op uitgekeken. Dat vraagt om een nóg grotere Zoef Zoef Dieren collectie! 😉

De Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle is te koop in diverse speelgoedwinkels en onder andere via Bol.com. De speelset is te koop vanaf € 35,99.

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a4e20f1edcd7_selected-products” products=”9200000075632351,9200000058437055,9200000030129966,9200000073719507″ name=”Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

4 Comments
 • Bertine

  Echt een leuke set! Ik snap wel dat Fenne er helemaal blij mee is!

  • Maud

   Helemaal mee eens, hihi. Zo leuk dat Saar er straks ook mee kan spelen! 😀 Misschien ook een leuk cadeau voor jullie meisje straks.. xxxx

 • Jolien

  Leuk Maud! Wij zijn ook druk aan het sparen voor een mooie collectie zoef zoef dit zal er ook wel komen denk ik.

  • Maud

   Leuk Jolien! Fenne speelt al zo lang met Zoef Zoef Dieren en vindt het nog elke keer leuk.. Op naar de rest van de collectie! 😉 Kan Saar er straks ook mee spelen!

Leave a Reply