Ukkiegeniet

Shoplog: klaar voor Sinterklaas met Zeeman!

 • By
 • 14 november 2018
 • Sticky
Shoplog Zeeman Sinterklaas / Maudgeniet.nl

Whooop whoop! Sinterklaas is in Nederland en dat betekent natuurlijk dat we er een groot feest van gaan maken. Want dit is het eerste jaar dat Fenne beseft wat het écht inhoudt (cadeautjes en pepernoten!) en dat ze het ook echt leuk vindt. Saar snapt er natuurlijk nog helemaal niks van, maar die vindt alles leuk en gezellig.. Dus ik reken het goed!

Dit jaar wil ik er een feestje van maken zonder gezeur en gezeik. Ik wil geen verhalen lezen over blokkades op de snelweg (of waar dan ook!) en ik doe niet mee aan de hele Zwarte Pieten discussie. Ik wil er gewoon een heel leuk en gezellig feestje van maken! Een klein beetje voor mijzelf (want het is zó leuk!), maar vooral ook voor de meisjes.. En daarom heb ik heel veel leuke Sinterklaas-dingen geshopt bij Zeeman, zodat we er thuis een groot feest van kunnen maken!

Klaar voor Sinterklaas met spulletjes van Zeeman

Als ik in de stad ben, loop ik vrijwel altijd even bij de Zeeman naar binnen. Zo ook deze keer en laat ik nou ‘toevallig’ heel veel leuke Sinterklaas-spulletjes tegen komen! Van slingers tot t-shirts en van rompertjes tot ballonnen. Sinterklaas-fan dat ik ben, kan ik me natuurlijk niet inhouden. En dus shop ik mezelf helemaal gek en koop ik er allemaal leuke dingetjes om ons huis te versieren. En oké vooruit.. Ook een klein beetje om de meisjes te versieren. 😉

Voor in huis
Ik koop er hele leuke slingers. De slingers van Jaspers verjaardag zijn nog maar net de prullenbak in of er hangen alweer nieuwe slingers in ons huis.. Lang leve Sinterklaas! Ik kocht twee stuks voor € 0,99 per stuk. Maar ik stop ‘per ongeluk’ ook hele leuke folieballonnen (€ 0,99 per stuk) in mijn winkelmandje. Knalrood met een grote Sinterklaas er op. Oh jongens! Daar ga ik de meisjes zo blij mee maken! En om het helemaal af te maken koop ik raamstickers (€ 0,99 per stuk), die ik overigens heel easy op het raam plak, en vooruit.. Ook nog een grote cadeautas (€ 1,99)!

Shoplog Zeeman Sinterklaas / Maudgeniet.nl

Kleding voor Fenne en Saar
Maar Zeeman heeft dit jaar meer voor Sinterklaas dan alleen slingers en ballonnen! Ze hebben er ook hele leuke kleding, speciaal gericht op de Sinterklaas-periode. Sommige mensen vinden het onzin om kleding te kopen ‘voor maar drie weken’, maar met de Zeeman-prijsjes kan dat geen probleem zijn! Zowel Fenne als Saar krijgen allebei een shirtje met een tekst er op ‘Lieve Sint, ik ben lief geweest’. Het allerleukste is misschien nog wel dat de kleding allemaal lekker unisex zijn: zowel leuk voor jongens als voor meisjes! Het shirtje voor Saar kost € 2,49 en de grotere maat voor Fenne kost € 2,99. Voor hen allebei koop ik ook nog een haarbandje (€ 0,99): een met een pietenmuts er op en een met een mijter er op. Moeten ze zelf maar uitvechten wie Sinterklaas is en wie een Piet is. En om extra punten te scoren bij Fenne koop ik ook nog een hele leuke pyjama (€ 5,99) voor haar.. Een pyjama voor een echt droompietje met chocoladeletters op de broek, hoe leuk is dat!

Shoplog Zeeman Sinterklaas / Maudgeniet.nl

Er is nog meer!
Maar er is nog meer.. Ik kwam hele leuke rompertjes tegen; ook met chocoladeletters er op. Alleen niet meer in de maat van Saar, want ze gaan maar tot maat 68, zo jammer! Daarnaast zijn er ook nog shirtjes met andere teksten er op, vind je bij Zeeman diverse schoencadeautjes en natuurlijk Sinterklaas snoepgoed.

 

2 Comments
 • Els

  Ik heb ook al wat slingers gekocht en denk dat er vandaag al wat dingen opgehangen gaan worden, zo leuk! Maar ik moet dus nog naar de zeeman voor leuke shirtjes!

  • Maud

   oooh, wat gezellig!

Leave a Reply