Wishlist: deze items wil ik graag voor Baby Nummer 2!

Op dit moment ben ik alweer bijna 37 weken zwanger en duurt het niet meer zo lang voordat Baby Nummer 2 zich meldt. Ik vind het, net als de vorige keer, allemaal weer onwijs spannend! Ik kan een hele lijst opnoemen met babyspulletjes die ik absoluut niet nodig heb en die ik onzin vind.. Maar er zijn ook een aantal items die ik wel heel graag zou hebben voor de baby!

wishlist baby items!
Afbeelding komt van Shutterstock. En dat er roze dingen in zitten, betekent niet dat we een meisje krijgen! We weten het echt niet. HIhi.

1. Babynestje
Dit is toch wel een upcoming item en volgens heel veel mama’s een echte must als ik ze allemaal mag geloven. Mij lijkt het ook ontzettend handig! Na (of tijdens) een voeding viel Fenne regelmatig in slaap en ik liet haar toen regelmatig in ons bed liggen. Met een voedingskussen om haar heen en zelf durfde ik bijna geen kant op, omdat ik bang was dat ze zou vallen (hoe dan!?).. Een babynestje maakt dat een stuk makkelijker! Onder andere te bestellen via Bol.com. Prijs: vanaf € 52,99. 

2. Zensy Soft Babywarmer
Deze oplaadbare kruik leende ik de vorige keer van een vriendinnetje en ik vond ‘m zo handig! Geen gedoe met kruiken waar ontzettend heet water in zit, maar gewoon even (binnen 4 minuten!) opladen via het stopcontact en altijd de juiste temperatuur. Na een paar nachten hadden we deze al niet meer nodig. Maar toen Fenne een paar maanden later ziek werd, heb ik ‘m weer bij haar opgehaald. Nu wil ik heel graag zelf zo’n Zensy, altijd handig! Onder andere te koop bij Prenatal. Prijs: € 29,99.

3. Puckababy Piep – inbakerdoek
Vanaf het moment dat de kraamhulp bij ons binnen stapte, werd Fenne ingebakerd. Niet zozeer omdat ze onrustig was in haar slaap, maar juist om te voorkomen dat ze dat zou worden. Ik had hier absoluut geen speciale doeken voor in huis, dus wij bakerden haar in met molton doeken. Het grote nadeel daarvan was dat deze toch vaak weer loslieten, vooral toen ze zo hard begon te groeien! Ik ben er van overtuigd dat inbakeren goed en rustgevend is voor die kleine ukkies, dus kom maar op met zo’n inbakerdoek die niet los schiet! 🙂 Onder andere te bestellen via Bol.com. Prijs: € 38,24.

4. Een extra grote hydrofiele luier
Ik snapte nooit waarom je zoveel hydrofiele luiers nodig had, totdat Madame dus geboren werd. Zelfs nu ze twee jaar is gebruiken we deze nog regelmatig. Met name na het zwemmen en douchen, maar ook bijvoorbeeld tijdens het ramen lappen. Hihi! Het lijkt me ideaal om ook een extra grote hydrofiele luier/doek te hebben. Onder andere te bestellen via Bol.com. Prijzen variëren.

5. Een draagzak of -doek
Vlak voor onze eerste vakantie met Madame naar Chios hebben we een draagzak geprobeerd.. Deze konden we toen ook lenen van een vriendinnetje. Fenne vond het verschrikkelijk en het was mission impossible. Nu wil ik met Baby Nummer 2 heel graag eerder beginnen met een draagzak of -doek, zodat hij/zij er aan went.. En vooral zodat ik mijn handen af en toe nog vrij kan hebben voor de drukke peuter in huis! Ik moet me alleen nog heel goed gaan verdiepen of ik liever ga voor een draagzak of een draagdoek.. Iemand tips? 🙂

Welke items staan op jouw baby-wishlist? Ik ben erg benieuwd! 

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

4 thoughts on “Wishlist: deze items wil ik graag voor Baby Nummer 2!

  1. Hihi geen baby wishlist op dit moment, wie weet ooit.

    Wij waren ook fan van inbakeren (wij hadden de Pacco, zeker een aanrader) en grote hydrofiele doeken kwamen ook goed van pas. Een babynestje zou ik ook wel willen proberen mocht er ooit een baby nr twee komen.

  2. Hoi Maud. Leuk dat je een tweede kindje krijgt! Af en toe kijk ik wel eens op jouw site, want ik vind het erg leuk dat mijn buurmeisje van vroeger nu zelf moeder is.
    Over je opmerking over draagdoeken kan ik je wel een tip geven: Dagmar is n.l. al een hele tijd draagconsulente en kan je wel een draagconsult geven. Ze heeft een site: Draagjeliefste. Kijk maar eens!
    Succes met de laatste loodjes en lekker genieten!

    Groeten, Francien (je oude buurvrouw)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *