WINACTIE: Win de Alfabet Lichtjeskever van VTech

Hieperdepiep Hoeraaaa! Saar is vandaag 1 jaar! Alle clichés over het moederschap zijn waar: afgelopen jaar is voorbij gevlogen en het lijkt wel alsof zo’n eerste jaar met een tweede kindje nóg sneller gaat. Ik kan gewoon niet geloven dat het alweer een jaar is geleden dat Saar werd geboren!

Ondertussen heeft Saar zich ontwikkeld tot een pittig dametje met een heerlijk karaktertje. Babyhapjes eten wil ze al een tijdje niet meer, ze kan al bijna lopen en maakt ook al regelmatig grapjes. Jeetje, wat ben ik trots op haar!

Winactie / Maudgeniet.nl

Cadeautje van VTech!
Toen Fenne jarig was kregen we een hele toffe Kidizoom Duo 5.0 van VTech en ook voor Saar’s verjaardag mochten we een cadeautje uitzoeken, zo leuk! Hoewel er babyspeelgoed in overvloed is bij ons thuis, speelt Saar eigenlijk vooral met het speelgoed van Fenne. Niks is leuker dan de doos met Duplo omgooien of de boekenkast van Fenne leeg te halen. Het werd dus tijd dat ze zelf speelgoed kreeg waar ze graag mee speelt. Ik koos uiteindelijk voor de Alfabet Lichtjeskever van VTech.

De Alfabet Lichtjeskever is een handzaam kevertje met licht en geluid. Hoewel ik zelf een hekel heb aan speelgoed wat lawaai maakt, vind ik de liedjes van VTech altijd leuk. Ondertussen kan ik ze ook vrijwel allemaal meezingen, haha! Wanneer je op de voelsprieten van de kever drukt, zie je een kleur en daar wordt iets over verteld en gezongen. Saar is nu nog op een leeftijd dat ze redelijk snel uitgekeken is op speelgoed.. Maar als er even niet gespeeld is met de kever, gaat deze soms vanzelf weer een liedje zingen waardoor ze weer geprikkeld wordt en er als een malle naartoe kruipt. (Voor alle mama’s: je kunt het geluid op de kever ook uitzetten hoor! 😉 ) De kever is geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden.

Winactie / Maudgeniet.nl

WINACTIE: Win een Alfabet Lichtjeskever

Maar wat nog veel leuker is.. Omdat Saar jarig is, mag ik van VTech ook nog iemand anders blij maken met een Alfabet Lichtjeskever. En uiteraard is meedoen weer hartstikke simpel!

 • Laat in een reactie hieronder weten waarom en voor wie jij de Alfabeth Lichtjeskever wilt winnen. Vergeet in de reactie hieronder niet om een geldig mailadres achter te laten, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt. (Alleen ik kan dit mailadres zien en hier wordt zorgvuldig mee omgegaan!)
 • Extra kans maken? Volg mij op Instagram of Facebook en volg VTech op Instagram of Facebook.
 • Andere mensen op de hoogte stellen door te taggen op Facebook of Instagram mag natuurlijk ook. Leuk juist!

Meedoen kan tot en met dinsdag 17 juli 2018 23.59 uur. Woensdag 18 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

31 thoughts on “WINACTIE: Win de Alfabet Lichtjeskever van VTech

 1. Gefeliciteerd Saar!! Wat een mijlpaal, alweer één jaar! Wat vliegt de tijd, kan me de eerste verjaardag van Fenna nog goed herinneren en nu wordt ze al bijna twee en grote zus! Ook wij hebben al veel speelgoed in huis, dus het is een uitdaging om leuk nieuw speelgoed te vinden. Deze kever lijkt me wel erg leuk! Straks voor onze kleine man, maar door de verschillende kleurtjes en liedjes weet ik zeker dat Fenna er ook nog veel aan heeft. Wij wagen een kansje.

 2. Gefeliciteerd met Saar ik doe graag mee voor mijn kleine Sara nu 3 maandjes. Het gaat hier ook zo snel! Ze groeit ook veel sneller dan mijn eerste letterlijk. Dus de kever is bruikbaar voor ik het weet fijne 1e verjaardag! Groetjes Mariska

 3. Graag voor mijn dochtertje Mirthe van drie maanden. Het duurt nog even voordat ze er mee kan spelen, maar je zegt het zelf al…. Het gaat zo snel!

 4. Ik doe ook heel graag mee voor mijn zoon die afgelopen zaterdag 1 jaar is geworden! Hij is gek op speelgoed met geluid en beweegt mee op de muziek haha.

 5. Gefeliciteerd met Saar!!

  Veerle en ik doen heel graag mee!! Veerle wordt over 2 weken alweer 1 en het gaat echt zo snel allemaal
  Hoe leuk zal het zijn dat ze deze ook zal krijgen! Ze heeft al verschillende dingetjes ervan en idd wij kunnen alles ook mee zingen Veerle is gek op muziek en liedjes dus ze zal deze ook helemaal geweldig vinden

 6. Gefeliciteerd Saar !! Gaat snel he, Noa wordt 31 juli ook 1 jaar, en aangezien ik echt zo niet weet wat ik voor haar kan kopen (ze vindt het papier waarschijnlijk nog leuker dat de inhoud) doe ik graag mee met deze winactie! Hebben jullie ook wat gekocht voor haar eerste verjaardag? Misschien kan ik nog wat inspiratie op doen… haha

 7. Jeej leuke actie! Onze jasmijn is gek op vtech! Een nieuwe aanwinst in de collectie is dan ook zeker welkom! Veel plezier vandaag met je ‘Grote ‘ kleine meid!

 8. Gefeliciteerd! En wat een superleuke actie! Wij zijn ook dol op het speelgoed van Vtech. Ik heb 2 dochtertjes van 7 en 4 en vanaf de geboorte van hun zijn we al gek van Vtech. Ze hebben aardig wat van dit merk. Nu ben ik in verwachting van ons 3e meisje dus ik doe graag mee voor haar. Want eens een Vtech fan, altijd een Vtech fan

 9. Ik doe heel graag mee om dit kado te geven aan mijn dochter die over een oaar weekjes gaat bevallen van haar zoontje. Zo leuk als er al een speeltje op de plank in de kamer staat.

 10. Allereerst gefeliciteerd!! Super leuk om hier kans op te mogen maken voor mijn kleine meid Abbygail 🙂 Ze zal deze helemaal geweldig vinden

 11. Ik doe graag mee met deze actie. Mijn dochter word 28 juli 1 jaar en ik weet zeker dat zij de kever erg leuk zal vinden

 12. Hieperdepiep hoeraaa!! En ja is echt zo… het jaar van je 2e spruit gaat echt sneller (vind ik). Natuurlijk doen we graag met je leuke actie mee, waarom?? Nou omdat onze 2e spruit ook al bijna 1 word OMG neeeeee! En we geen kadootje weten (oke nu dus wel).

  Liefs kristel

 13. Woeeehoee gefeliciteerd Saar & mama
  Ik wil deze kever natuurlijk winnen voor Emma! Misschien laat ze mijn telefoon dan een keer met rust. Plus wat extra kleur in haar speelgoed collectie is geen slecht idee. Wij duimen!

 14. Jaaa super leuk! Ik doe mee voor m’n buurmeisje Roos. Ze wordt in augustus 1 jaar. Super leuk kind en lacht altijd als ze je ziet.
  Ook al is ze heel blij en zie je niks aan haar, schuilt er meer achter. En gaat het helaas niet zoals het hoort te gaan!
  Zou t leuk vinden om dit voor haar te winnen.

 15. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ons huis ligt bezaaid met auto’s, dus wat leuk speelgoed voor haar zou niet verkeerd zijn

 16. Gefeliciteerd en wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons zoontje die binnenkort grote broer wordt! Leuk grote broer to be cadeau toch, en hopelijk kunnen ze er dan over een tijdje samen mee spelen.

 17. Ik denk dat mijn dochtertje dit erg leuk zal vinden. Ze houdt van geluiden en liedjes, en het ziet er erg leuk uit. Het proberen waard lijkt me!

 18. Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik heel graag mee voor onze achterkleindochter, dol op alles waar geluid of muziek uit komt, ze kan er zo van genieten.

  Instagram & Facebook die follows stonden allemaal al! 😉

 19. Proficiat met de 1e verjaardag
  Deze kever lijkt me ook erg leuk en uitdagend voor de 1e verjaardag van onze dochter Lotte

 20. Congrats met Saar! Onze kleinste speelt ook graag met het speelgoed van haar broer en andersom eigenlijk ook. Eigenlijk wil de 1 spelen met wat de ander op dat moment heeft; echt gezellig is dat NOT 😉 Mijn kindjes Lily & Lennon zijn 1 en 2,5, dus het is voor allebei leuk! Kunnen ze weer lekker ‘ruzie maken’ samen haha Ik volg je al op FB. Fijne dag nog!

 21. Gefeliciteerd!!! Superleuk om dit cadeau te doen aan ons kleine lieve nichtje als zij 1 jaar wordt. ik weet zeker dat mijn dochter als grote nicht hier graag met haar mee zal spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *