Spelen

Diertjes kleuren met de nieuwe Washimals Safari set van Crayola | Cadeautip!

  • By
  • 25 oktober 2019
  • Sticky
Washimals Safari set van Crayola - Maudgeniet.nl

Knutselen, kleien en creatief bezig zijn is bij ons in huis een van onze favoriete bezigheden. Niet alleen ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, onze meisjes ook. Als het aan hen ligt, staan de knutselspullen de hele dag op de keukentafel. Het is niet alleen goed voor hun creatieve brein, het geeft ze ergens ook rust en het is natuurlijk goed voor de fijne motoriek. Het knutselen kan ik dan ook alleen maar stimuleren, de bijkomende troep (die mama weer mag opruimen) zie ik dan maar even door de vingers. 😉 Fenne mocht een nieuwe set van Crayola testen, namelijk de Washimals Safari set. Wij zijn fan!

Lees ook: De Washimals van Crayola | Getest door Fenne 

Washimals Safari set

Vorig jaar rond deze tijd maakten wij voor het eerst kennis met de Washimals en dat was een groot succes! Maanden hebben we er mee gespeeld en het leek wel alsof het nooit saai werd om steeds met hetzelfde te spelen. Wat mij betreft een heel goed teken, maar een beetje variatie is altijd leuk. Onlangs kregen we de gloednieuwe Washimals Safari set, het is hetzelfde idee maar dan met totaal andere diertjes en een nog leuker badje!

De Washimals Safari set bestaat uit vier verschillende safari dieren: Talib de giraffe, Tuma de olifant, Nia het aapje en Khari de leeuw. Bij de set is een ook een tropisch oase badje mét borsteltje en zes (afwasbare) stiften geleverd. De diertjes zijn lekker zacht en je kunt hier de leukste tekeningen op maken!

Washimals Safari set van Crayola - Maudgeniet.nl

Tekenen op de diertjes, schoonmaken en nog een keer spelen!

Het idee van de Washimals Safari set is niet alleen heel leuk, maar het is ook simpel in gebruik. Het leuke van deze set is dat je er eindeloos mee kunt spelen. Doordat er afwasbare stiften bij zitten, kun je de diertjes steeds weer opnieuw inkleuren. Niks is grappiger dan een knalroze leeuw met groene manen. 😉

Vul het badje met een klein laagje water.. Kleur de diertjes zo mooi, gek, leuk of grappig als je kunt bedenken in en zet ze vervolgens in de tropische oase. Pak het bijgeleverde borsteltje erbij en zet druk op de knop. Het leukste begint nu pas echt! Uit de palmboom komt nu water en de gekleurde diertjes kunnen nu een beetje douchen. Boen ze goed met het borteltje, laat ze van het glijbaantje roetsjen, maak ze eventueel een beetje droog en begin weer helemaal opnieuw! Vergeet niet om af en toe het water te verversen..

[bol_product_links block_id=”bol_5db16e8e8be00_selected-products” products=”9200000112313666″ name=”washimals safari” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”350″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanrader!

Wat ons betreft is deze speelset een enorme aanrader. Fenne heeft al uren plezier gehad van de Washimals Safari set en de komende weken gaan we hier zeker nog veel mee spelen. Wat ik er zelf vooral fijn aan vind, is dat ik er niet continu bij hoef te zitten en ze er ook rustig alleen mee kan spelen. 😉 Een leuke knutselset voor jongens en meisjes!

De Washimals Safari set is een leuk verjaardagscadeau en perfect voor de decembermaand. De set is verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en via Bol.com. De advies verkoopprijs is € 24,99.

Washimals Safari set van Crayola - Maudgeniet.nl

1 Comment
Leave a Reply