Spelen

Review VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis | Getest door Saar

  • By
  • 12 september 2019
  • Sticky
ZoomiZooz boomhuis VTech - Maudgeniet.nl

Ik weet nog goed dat ik zwanger was van Fenne en de voorkeur voor ‘houten speelgoed’ had, met name omdat ik zo min mogelijk speelgoed-lawaai in huis wilde. 😉 Maar als je voor het eerst zwanger bent, lijkt alles mooier dan het werkelijk is. 😉 En nu ik mama ben van twee kleine kindjes, ben ik ontzettend blij dat VTech zoveel leuk speelgoed heeft! VTech heeft een nieuwe speelgoed serie op de markt gebracht en onze bofkont Saar mocht het ZoomiZooz Boomhuis testen!

Onze meisjes zijn dol op het speelgoed van VTech, met name de Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s zijn grote favoriet hier in huis. Al ruim drie jaar hebben we deze beestjes en auto’s -met alles er op en er aan- in huis en er wordt door Fenne en Saar nog wekelijks mee gespeeld. Nu lijkt er een aanvulling te zijn op dit leuke speelgoed, namelijk de VTech ZoomiZooz. De ZoomiZooz is een compleet nieuwe lijn van VTech en de tuimeldiertjes kunnen de leukste dingen doen.

ZoomiZooz boomhuis VTech - Maudgeniet.nl

Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Het ZoomiZooz Boomhuis is een soort boomhut met een glijbaan, een lanceerbaan, een huisje en een lift. Bij de set zitten vier ZoomiZooz diertjes die hier samen met Saar uren plezier kunnen maken. Saar vindt niks leuker dan de tuimeldiertjes van de glijbaan te laten glijden en vervolgens keihard op de knop drukken, zodat de diertjes weer tevoorschijn worden ‘getoverd’. De felle kleurtjes van het ZoomiZooz Boomhuis maken dat natuurlijk helemaal af! En dan heb ik het nog niet eens over de leuke en vrolijke liedjes die er uit komen, Fenne en Saar zingen de liedjes vrolijk mee! Tip voor mama: het geluid kan ook zachter! Ondanks dat het een compleet andere lijn is, vinden de meisjes het erg leuk om de rest van de VTech familie erbij te betrekken, ook de tuimeldiertjes uit de Avonturenjungle spelen regelmatig mee in het ZoomiZooz Boomhuis!

ZoomiZooz boomhuis VTech - Maudgeniet.nl

Lees ook: Getest door Fenne – De Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

Ook erg leuk en toegankelijk om uit te breiden!

Het ZoomiZooz Boomhuis is bij ons in huis een absolute hit, beide meisjes zijn er dol op! Hoewel Fenne het eigenlijk maar speelgoed voor baby’s vond, hebben de meisjes er toch al regelmatig ruzie om gemaakt. Stiekem vindt Fenne (nu 4 jaar) het ook ontzettend leuk om met deze vrolijke tuimeldiertjes te spelen.

In totaal komt VTech met 24 karakters, zodat de tuimeldiertjes een echte familie worden. Het leuke is dat de ZoomiZooz tuimelaars een klein prijsje hebben (slechts € 2,95 per stuk), daardoor uitbreiden een stuk makkelijker en toegankelijker wordt. Een heel leuk schoencadeautje in de Sinterklaas-tijd bijvoorbeeld! De tuimeldiertjes zijn ook te koop in sets van drie of zes stuks. Daarnaast zijn er nog meerdere ZoomiZooz speelsets verkrijgbaar. De Tol & Dol Krokodil, Reis & Leer Locomotief en de Swing & Speel Schommel.

[bol_product_links block_id=”bol_5d7a210848ec2_selected-products” products=”9200000107825865″ name=”zoomizooz boomhuis” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”300″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

Extra tof is natuurlijk dat het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! In de categorie 0 tot 3 jaar, wat ik zelf ontzettend begrijpelijk vind. Stemmen kan nog tot en met 3 november 2019 via de website van Speelgoed van het jaar!

Het ZoomiZooz Boomhuis en de andere producten van ZoomiZooz zijn binnenkort te koop in diverse speelgoedwinkels en onder andere via Bol.com. De adviesverkoopprijs van de set is € 49,95.

ZoomiZooz Klim & Verken boomhuis VTech - Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply