Spelen

Review | VTech Toet Toet Auto’s – Minnie’s IJssalon

  • By
  • 29 oktober 2018
  • Sticky
VTech Minnie's IJssalon / Maudgeniet.nl

Grote kans dat je het al voorbij hebt zien komen op mijn Instagram, want de laatste dagen hebben we hier enorm veel mee gespeeld. VTech heeft namelijk iets nieuws en wij mochten dit uitgebreid testen. Fenne is gek op Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s en hier hebben we dan ook al aardig wat setjes van in de speelhoek liggen. Maar onlangs is Toet Toet Auto’s uitgebreid met een aantal leuke Disney-speelsets. En wie kan dit nou beter testen dan Fenne!? šŸ˜‰ Wij mochten de Toet Toet Auto’s Minnie’s IJssalon testen..

VTech Toet Toet Auto’s – Minnie’s IJssalon

Fenne is dus gek op Toet Toet Auto’s, maar zeker ook op Mickey Mouse. Regelmatig zien we Mickey ergens voorbij komen en dan roept ze alles bij elkaar. Dit najaar heeft VTech verschillende Disney figuren geĆÆntroduceerd in de wereld van Toet Toet Auto’s. Mickey, Minnie en Donald zien er prachtig uit en zingen de leukste liedjes. Maar daarnaast zijn er ook Disney speelsets geĆÆntroduceerd, waaronder dus Minnie’s IJssalon.

VTech Minnie's IJssalon / Maudgeniet.nl

Minnie zit in een knalroze ijscowagen, mooier dan dat wordt het niet! Met haar ijscowagen rijdt ze door haar eigen kleine ijspaleisje om ijsjes te scheppen en smoothies te maken. Fenne rijdt de hele tijd met de Minnie Mouse ijscowagen in de lift om zo naar boven te gaan, dan plaatst ze de vormpjes in de vormenstoof en haalt ze deze met een hendel naar beneden. De vormpjes vallen dan bij Minnie achter in de ijscowagen en dan gebruikt ze deĀ lanceerder om Minnie van de glijbaan te laten. Wat een feest!

Fenne vindt het vooral heel erg leuk dat ze ijsjes kan maken. Niet echt natuurlijk, maar in haar fantasiewereldje maakt ze heel veel verschillende ijsjes met de vormpjes uit de vormenstoof. Ā Onze Madame is gek op ijsjes, Toet Toet Auto’s en Mickey en Minnie Mouse.. Dan is dit echt een hele leuke combinatie!

Felle kleurtjes en vrolijke liedjes

De felle kleurtjes en vrolijke liedjes zijn ontzettend leuk en Fenne wordt er helemaal vrolijk van. Regelmatig hoor ik haar een van de liedjes zingen, ook als ze er niet (meer) mee speelt. Daarnaast moeten we de speelset op tafel zetten, omdat Saar er ook mee wil spelen (en dit niet mag van Fenne, haha!). De speelset is dus niet alleen leuk voor peuters van drie jaar, maar ook heel erg leuk voor een dreumes van een jaar.

Wat ik zelf heel leuk vind aan Minnie’s IJssalon, is dat we het heel goed kunnen combineren met de rest van Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren. Zo kunnen we hele middagen spelen en combineren.

Praktische informatie
Minnie’s IJscowagen is onder andere te koop in diverse speelgoedwinkels of via Bol.com.

VTech Minnie's IJssalon / Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply