Spelen

Saar 1 jaar: ons verjaardagscadeau

  • By
  • 20 juli 2018
  • Sticky
Wheelybug - Ilovespeelgoed.com / Maudgeniet.nl

Vorig weekend vierden we uitgebreid de eerste verjaardag van Saar. Ik denk dat ik nog zo’n 427 keer blijf zeggen dat ik het nog steeds niet kan geloven, Saar is gewoon alweer 1 jaar! Een hele grote reden voor een groot cadeau natuurlijk.. Want je wordt tenslotte maar één keer 1 jaar. 😉

Ik kan niet anders dan toegeven dat ik dacht dat we alles al hadden.. Met twee kleine meisjes in huis struikelen we regelmatig over speelgoed en dergelijke. Dus toen we op zoek gingen naar een cadeau voor Saar, hadden we ook echt geen idee wat we precies wilden voor haar. Maar we kwamen er al snel achter dat we echt nog lang niet alles in huis hebben.. Opeens was het heel moeilijk om een cadeau voor haar te kiezen, want er is zóveel leuks!

Een Wheelybug van papa en mama
Aangezien Saar al bijna kan lopen, leek het me leuk om iets uit te zoeken waar ze lopend mee kan spelen. Ik wist dat ze al van iemand anders een poppenwagen zou krijgen, dus ging ik op zoek naar iets anders waar ze mee kon lopen. Ik kwam vrijwel meteen uit bij de Wheelybug en toen was het alleen nog een dilemma welk ‘dierenwagentje’ het zou worden; zo lastig! Uiteindelijk koos ik voor het muisje en Saar heeft ‘m helemaal goedgekeurd!

Wheelybug - Ilovespeelgoed.com / Maudgeniet.nl

Een Grimm’s regenboog van Fenne
Fenne mocht natuurlijk ook een cadeautje aan haar kleine zusje geven. Ze is steeds zo ontzettend lief voor Saar, ik word dan nóg trotser op mijn twee meisjes. Ik wilde graag dat Fenne een cadeautje zou geven waar ze samen mee konden spelen, het liefst iets waar ze samen uren mee konden spelen, hihi. Op Instagram had ik al zo’n 871x de regenbogen van Grimm’s gezien; en behalve dat ze heel leuk zijn voor decoratie, kun je er ook heel leuk mee spelen. Eerst dacht ik ‘Wat kun je er mee?’, maar nu zie ik het écht. Saar vindt de Grimm’s regenbogen vooral heel interessant en Fenne probeert er echt al dingen mee te bouwen en racet er met auto’s onder door, zó leuk!

Grimms regenboog - Ilovespeelgoed.com / Maudgeniet.nl

Ilovespeelgoed.nl
Wij bestelden deze leuke cadeaus bij Ilovespeelgoed.nl. Ik vond dit al een tijdje een hele leuke webshop, zij hebben namelijk een heel uitgebreid speelgoedassortiment met vrijwel allemaal vernieuwend speelgoed. Daarnaast is het allemaal duurzaam geproduceerd en zijn de materialen allemaal van een hoge kwaliteit. Wat voor Ilovespeelgoed.nl én voor mij belangrijk is, is dat het speelgoed bijdraagt aan de educatie van een kind. Spelen met speelgoed is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als ze er iets van leren of dat het bijvoorbeeld de motoriek ontwikkelt. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met de cadeaus voor Saar!

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen, maar uiteraard lees je hier alleen mijn eigen mening. Ik zou nooit een product of bedrijf promoten waar ik zelf niet achter sta!

 

2 Comments
  • Nicole Orriëns

    Wat een schatje zeg! Ik ben bang voor muizen, maar deze vind ik snoeperig!

  • Marcella

    Wat een schattig muisje! Lief ook dat Fenne haar zusje een cadeautje geeft. Jullie zijn leuke ouders!

Leave a Reply