Dagje uit Spelen

Een zondagmiddag plezier bij Preston Palace in Almelo

 • By
 • 6 februari 2018
 • Sticky
Zwemparadijs Preston Palace - Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat Jasper en ik een datenight hadden bij Preston Palace. Ik kende Preston Palace alleen maar van het mooie zwembad en verder eigenlijk niet.. Natuurlijk had ik wel eens gehoord dat ze er een indoor kermis hebben en dat je hier hele gezellige middagen (of zelfs weekenden) kunt hebben, maar ik was er zelf nog nooit op die manier geweest.

De Heerlijkheid bij Preston Palace - Maudgeniet.nl

Lees ook: Datenight bij Bistro De Heerlijkheid bij Preston Palace

Onlangs gingen we dus eindelijk eens beleven hoe het bij Preston Palace is. Hiervoor hebben zij diverse arrangementen, vrijwel allemaal all inclusive. Wij kozen voor het ‘Dag uit zondag arrangement’. Een arrangement met gegarandeerd een hele zondagmiddag heel veel plezier.

Het Dag uit zondag arrangement
Het arrangement is heel veelzijdig; vrijwel voor iedere leeftijd is er iets leuks te doen. Met dit all inclusive arrangement heb je namelijk toegang tot het subtropische zwemparadijs (waauuuww!), de indoor kermis, de spelotheek, de verschillende spelactiviteiten (bowlen en midgetgolf bijvoorbeeld) en dat ook allemaal inclusief eten en drinken!

Zwemparadijs Preston Palace - Maudgeniet.nlSubtropisch zwemparadijs
Wij begonnen onze middag in het subtropisch zwemparadijs. Fenne is gek op zwemmen, maar dit zwembad vond ze echt ontzettend leuk. En terecht.. Het is niet zomaar een zwembad, maar ze noemen het bij Preston Palace terecht een zwemparadijs. Zwemmen tussen piranha’s (achter glas natuurlijk), lopen over de loopbrug, zwaaien naar de aap die in de lucht hangt en natuurlijk ijsjes en fruit eten. Wat een feest! Fenne vond het extra leuk dat Saar ook even in het water mocht, samen spetteren en lachen. Een goed begin van onze middag bij Preston Palace..

Spelen in de spelotheek en indoor kermis
Nadat we allemaal de kleren weer aan hadden, gingen we door naar de indoor kermis.. Een hele leuke plek, vooral voor kindjes die al iets ouder zijn. Fenne is nu nog maar 2,5 jaar en ook nog niet zo groot.. In de meeste attracties mocht ze nog niet of ze vond het een beetje eng, hihi. Maar gelukkig kon ze helemaal haar ding doen in de spelotheek. Klimmen en klauteren in verschillende klimtoestellen, springen op het springkussen, spelen met de grote blokken, schminken en er was nog veel meer te doen. Er was zelfs nog een mogelijkheid om te midgetgolfen of bowlen. Maar Fenne was zo druk in de spelotheek, dat ze helemaal geen tijd had om iets anders te doen, hihi.

Preston Palace - Maudgeniet.nl

Eten en drinken
Het zou geen all inclusive arrangement zijn als er geen eten en drinken bij inbegrepen zat. De hele middag konden we onbeperkt genieten van eten en drinken. Precies voor de spelotheek stond een tafel, ideaal! Wij haalden eten op bij de verschillende buffetten en konden eten met zicht op onze terrorpeuter. Fenne had geen tijd om bij ons te komen zitten, gelukkig kon zij iets te eten ophalen in de spelotheek; patatjes met snacks, poffertjes en onbeperkt snoepen van de spekjes.

Bij Preston Palace is er zelfs een barstreet aanwezig met allemaal kleine kroegjes in verschillende thema’s. Dat zag er zo gezellig uit en in een aantal van deze kroegjes zat de sfeer er aardig goed in! 😉

Preston Palace - Maudgeniet.nl

Praktische informatie
Je vindt Preston Palace aan de Laan van Iserlohn 1 in Almelo. Voor dit arrangement op zondagmiddag betaal je € 42,50 per persoon, kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis en voor kinderen van 3 t/m 10 betaal je € 21,25. Het arrangement is geldig van 13.00 uur tot 19.00 uur. Overigens kun je ook terecht voor dit arrangement op andere dagen, dan is de prijs iets lager. Meer informatie over het All inclusive Dag uit Zondag arrangement vind je op de website van Preston Palace, hier kun je ook reserveren.

 

Wij waren hier op uitnodiging van Preston Palace en hadden een erg leuke middag. Vooral voor Fenne was het een groot feest! Bedankt Preston Palace voor deze leuke dag en graag tot een volgende keer! Je leest hier overigens alleen mijn eigen mening. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. 

 

2 Comments
 • Laura| Billenbloot Kokosnoot

  Wat leuk. Ik vind het ook altijd heerlijk om even lekker te zwemmen in Preston Palace. Vooral in de winter, de temperatuur is daar dan zo aangenaam :)!

  • Maud

   Helemaal mee eens, zo mooi ook daar!

Leave a Reply