Winactie: Binnen én buiten kleuren en verven met Crayola

– De winactie is gesloten en de winnaar is inmiddels bekend gemaakt op Facebook. –

Bij ons in huis zijn we gek op knutselen! En met ‘we’ bedoel ik dan eigenlijk ‘Fenne en ik’ of misschien eigenlijk wel ‘vooral Fenne’, haha. Het liefste wil ze de hele dag kleien, knippen, verven, stickers plakken of kleuren. Onlangs mochten we van Crayola weer een aantal producten testen. Eerder dit jaar testten we de Crayola Color Wonder en dat beviel erg goed. Dit keer kregen we een pakketje met drie verschillende producten, waarvan twee producten zelfs hartstikke nieuw zijn. Zo leuk om deze producten als een van de eersten te testen!

Crayola / Maudgeniet.nl

Lees ook: Getest door Fenne – kleuren met Crayola Color Wonder

Verven en kleuren met geuren
Ja, echt waar. Crayola heeft onlangs een geurlijn ontwikkelt en wij mochten dit uitgebreid testen. De geurlijn bestaat uit stiften met geuren en verf met geuren. De geuren zijn zoet en best wel herkenbaar. Wat kunnen we hier veel leuke spelletjes mee doen! Heel even nog probeerde ik het grapje met verf aan haar vingers wat ze moest ruiken, zodat ik haar verfvinger tegen haar neus aan kon drukken. Maar onze slimme peuter trapt daar dus gewoon niet in. Jammer! 😉

Verven en kleuren is natuurlijk sowieso al erg leuk om te doen, maar we kunnen nu ook verschillende spelletjes bedenken met deze verf en stiften. We kunnen hier niet alleen de verf-aan-je-neus-grapjes mee maken, maar we kunnen Fenne nu ook leren om geuren te herkennen. Hoewel de geuren wel redelijk ‘chemisch’ zijn, zijn ze toch te herkennen en dat is ontzettend leuk. De kleuren zijn mooi fel en we hebben er al heel veel plezier van gehad!

Binnenkort vind je deze producten in diverse speelgoedwinkels en ook bij Bol.com. Adviesverkoopprijs voor de geurverf: € 7,95. Adviesverkoopprijs voor de geurstiften: € 4,95.

Crayola / Maudgeniet.nl

Stoepkrijt
Nu het de laatste tijd eindelijk mooi weer is, vind ik het jammer om de hele tijd binnen te zitten. Uiteraard kunnen we natuurlijk ook buiten kleien of verven, maar Fenne wil dit altijd per se aan onze keukentafel doen. Onbewust een ritme/ritueel wat we haar hebben aangeleerd, hihi. Maar als we buiten gaan kleuren doen we dat vaak met stoepkrijt, we maken tekeningen (krassen) of we doen leuke spelletjes met het stoepkrijt. Dan schrijf ik bijvoorbeeld verschillende letters in verschillende kleuren op de grond. En als ik dan ‘de blauwe A’ roep, moet Fenne daar naar toe rennen. En wist je al dat je zelfs verf kunt maken met stoepkrijt en water? Dan kun je er ook echt mee schilderen, zo leuk!

De stoepkrijtbox van Crayola is erg afwisselend. Hier zitten maar liefst 64 verschillende kleuren in, van zwart en wit tot roze en groen. Maar er zitten ook een paar Special Effects tussen, bijvoorbeeld met neonkleuren of met glitters er in!

De stoepkrijt is verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en uiteraard ook via Bol.com. Adviesverkoopprijs: € 12,95.

Crayola / Maudgeniet.nl

Winnen!

En nou mag ik dus nog zo’n leuk setje weggeven. Het Crayola-setje bestaat uit een pakje geurstiften, een pakje geurverf én een box stoepkrijt met 64 verschillende kleuren. Lucky you! Meedoen is uiteraard weer simpel.

 • Laat in een reactie onder dit bericht weten dat je kans wilt maken op dit leuke setje van Crayola! Vergeet in de reactie hieronder niet om een geldig mailadres achter te laten, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt. (Alleen ik kan dit emailadres zien en hier wordt uiterst zorgvuldig mee omgegaan!)
 • Extra winkans! Volg mij op Instagram of Facebook.
 • Extra winkans! Tag een mama onder het bericht op Facebook of Instagram waar dit boekje ook erg leuk voor is.
 • Extra winkans! Volg Crayola op Instagram of Facebook.

Meedoen aan deze winactie kan t/m zondag 17 juni 2018 23.59 uur. De winnaar wordt maandag bekend gemaakt.

!! Let op !! Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is. Ik moet alles (handmatig) goedkeuren.

 

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

80 thoughts on “Winactie: Binnen én buiten kleuren en verven met Crayola

 1. Ik doe weer mee hoor! Duuk vind het heerlijk om te tekenen, kleuren en verven. Dus dit pakket zal wel heel erg tof zijn!! Ik ga weer duimen!!

 2. Graag maak ik kans op het setje van Crayola. Erg leuk voor mijn kinderen en voor mijn gastkindjes. Ik werk als gastouder. Altijd leuk om ze dan weer eens iets nieuws te kunnen aanbieden.

 3. Jaaa wij houden enorm van tekenen met stoepkrijt. Vooral elkaar omtrekken en dan inkleuren is favoriet!! Winnen? Graag dus!!

 4. Wat een superleuke nieuwe producten van Crayola zeg! Erg vernieuwend! Stoepkrijt met zoveel kleuren heb ik nog nooit gezien, en ook verf en stiften met geur zijn echt heel leuk, weet zeker dat dat in de smaak gaat vallen. Doe dus heel graag mee voor mijn 2 meiden die heel graag kleuren en knutselen!
  Volg je natuurlijk al, maar ga Crayola ook volgen. Leuk!

 5. Wow dat ziet er leuk uit! Zouden de kindjes van mijn gastouderopvang ook super vinden om uit te proberen! Zij zijn ook gek op knutselen en op buitenspelen.

 6. Heel graag voor mijn dochter die heel erg graag knutselt en tekent. En zou ik dus heel erg blij maken met deze set.

 7. Doe graag mee voor onze 2 dochters en mijn gastkinderen
  Kleuren en knutselen doen we dagelijks en stoepkrijten doen we ook heel graag
  Dit zou echt top zijn te winnen

 8. Meestal doe ik niet mee aan winacties maar deze zou ik maar al te graag winnen!!!

  Door medische problemen mag onze dochter niet naar de opvang en het is niet gemakkelijk om haar thuis continue te entertainen. Dit knutselgerief zou weer even kunnen helpen om nieuwe dingen te ontdekken en afleiding te bieden.

  Duimen is de boodschap !!!

 9. Oh wauw dit is echt superleuk voor Noa, het lieve dochtertje van mijn vriendinnetje Jorieke Kamp. Ze is echt gek op kleuren en stoepkrijten! Noa wordt zeer binnenkort grote zus en verdient dus wel een supermooi cadeau zoals dit!

 10. Zou echt graag voor mijn kinderen willen winnen , elke dag wordt hier wel gekleurd en dit lijkt me super , duimen maar

 11. Heel tof voor Cas die elke dag wel knutselt!
  Ik doe dan ook graag mee.
  Mijn Facebook naam is johanankejobcassaelmans.

 12. Wat een leuke winactie zeg! Dit zouden alle 3 mijn jongens wel erg leuk vinden!
  Ik doe graag mee! Ik volg je op insta en Fb, ik volg crayola op insta en fb en ik zal een andere mama taggen!
  Fingers crossed!

 13. Oeeeeeeh ja heel graag voor onze kindjes Jade en Simon! Het liefst kleurt Jade de hele dag (als kleine dreumes noemde ze het ‘wauwen’)! Haar kleine broertje leert nu ook van haar wauw-maken en dat kan natuurlijk nog beter met deze geweldig mooie set voor onze kleine kunstenaars ❤️

 14. Oeeeeh ja heel graag voor onze kindjes Jade en Simon! Jade tekent en kleurt het liefst de hele dag (als kleine dreumes noemde ze het zelfs ‘wauwen’). Haar kleine broertje leert zelfs van haar ‘wauw-maken’, hoe kan dat nu beter met zo’n prachtige set ❤️

 15. Wat een leuke winactie Maud! Ik doe graag mee voor Quinten & Anique. Die zijn ook dol op knutselen en buiten spelen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de producten van Crayola. Was je het echt zo makkelijk uit de kleding?! Dat zou fantastisch zijn. Fingers crossed!

 16. Leuk!!! Mijn meisje is enorm creatief! Voorals nog uitte ze dit voornamelijk in knutselen. Ik denk dat ze dit echt geweldig gaat vinden. En waarschijnlijk al haar buurmeisjes en vriendinnetjes ook!! Wij gaan heel hard duimen dat we dit winnen!!

 17. Super leuke actie. Onze meiden zijn dol op knutselen. Buiten en binnen.
  De stoepkrijt vliegt er hier doorheen. En wat is nou leuker dan een mooie tekening/schilderij maken die ook nog eens heerlijk ruikt
  Wij doen graag mee.

 18. We doen graag mee om kans te maken op dit geweldige pakket voor ons meisje ook een echte crea bea heerlijk in haar eigen fantasie wereldje

  We gaan duimen

 19. Wauw dat is een mooie set! Vooral het stoepkrijt zal hier hopelijk veel gebruikt worden, dan tekenen ze de muren hier binnen tenminste niet meer vol!
  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kunstenaartjes. (Volg je op facebook)

 20. Dit lijkt me echt super gaaf voor onze 2 mega kunstenaars. Geregeld moet ik over de mooie stoepkrijt tekeningen heen stappen want ja wie gaat er nu ooit op zo’n mooie tekening staan?! Dat kan natuurlijk niet

 21. Ik doe heel graag mee voor de lieve kleuters uit mijn klas. Alhoewel mijn dochter dan jaloers wordt, dus eerst thuis lekker mee kleuren en dan mee naar school. Dubbel plezier!

 22. Superleuk voor onze tweeling Lucas en Eva. Zij zijn dol op stoepkrijt. Ik doe ook mee via Facebook en Instagram (@lindaenbjorn)

 23. Leuk leuk! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva! Ze speelt altijd de heledag buiten dus hier zou ze wel blij van worden

 24. Wat een leuke producten. Uiteraard loot ik ook heel graag mee. Mijn zoontjes zouden hier veel plezier van hebben. En natuurlijk volg ik op Facebook (ook crayola ) en zal ik taggen en delen.

 25. Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Nayomi!
  De hele dag door wil ze buiten stoepkrijten of binnen kleuren.
  Dit setje zou zij echt geweldig vinden!

 26. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn 2 dochtertjes van bijna 2 en 5, die gek zijn op knutselen en creatief bezig zijn! Ik volg je op Fb en Instagram

 27. Wat een toffe winactie! Mijn kleuterzoon is gek op tekenen en kleuren, zowel binnen als buiten. Stoepkrijt is ook erg favoriet, maar met het kleine doosje met een paar basiskleuren die hij nu heeft, kan hij niet de kunstenaar zijn die hij wil zijn . Zou dus super zijn om dit te mogen winnen. Duim duim duim

 28. Wat een super actie mijn zoon van 6 jaar tekent en kleurt erg graag en met het mooie weer zit hij erg graag buiten te krijten soms alleen maar vaak ook samen met zijn buurmeisje(s) en de stoepkrijt is dan zo weer op aangezien hij graag zijn stoepkrijt deelt 😀 ik volg jullie op ig en fb al een tijd 😀

 29. Aaaaah geweldig. Voor mijn 25 lieve creatieve schatjes op mijn werk. Die zullen in de pauze met al deze mooie spulletjes het schoolplein mooi kunnen versieren. Duimen

 30. 2x facebook geliked
  2x gevolgd op instagram
  Facebook gedeeld en een mamma getagd.

  Nu maar even flink duimen. Wat een supergaaf zomercadeau!!!

 31. Ik maak graag kans voor mijn dochter die gek is op alles wat met tekenen, kleuren en verven te maken heeft. Kan ze uren mee bezig zijn…. dus we gaan duimen 🙂

 32. Heerlijk voor mijn kleindochter die altijd buiten wil spelen. Ze zal moeten wennen nu nummer 2 er bijna is. Voor haar dit extraatje zou geweldig zijn. Enne…opa kan goed meekleuren

 33. Ik doe heel graag mee, niet alleen voor mijn eigen kids is dit leuk, maar zeker ook voor de kids op de Tso waar ik als vrijwilliger werk, leuk om een prachtige reuze tekening op het schoolplein te maken. Volg jullie via facebook en insta.

 34. wauw, wat een leuke set deze zou ik graag willen winnen voor onze zoon Yoeri, hij wil later “schildenaar ” worden, dus hiermee zou hij zich vast lekker uit kunnen leven

 35. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden waarvoor ik het stoepkrijt echt niet aan kan slepen! En wat een gave kleuren zijn dat! Verf en stiften blijft altijd favoriet, dus dit setje kan echt niet beter!

 36. Wat geweldig dat je deze set mag weggeven! Ik waag graag een kans voor onze kleine meid die dit helemaal super zou vinden

 37. Dat is een leuke winactie. bij ons zijn ze zeker allebei creatief en spelen ze maar wat graag buiten. ideale combi dus! ik doe graag mee en volg beide FB-pagina’s en heb ook iemand getagd. nu maar duimen!

 38. Wauw superleuk! Mijn dochtertjes zijn gek op knutselen. En vooral stoepkrijt vinden ze helemaal te gek. Dit pakket zullen ze zo gaaf vinden. Ik doe graag mee

 39. Via crayola kwam ik op uw leuke blog terecht. En daar zag ik deze mooie winactie van crayola. Ik mag regelmatig op mijn neefje passen. En die is dol op stoepkrijten en kleuren.
  Dus dit mooie pakket komt zeer goed van pas.

 40. Graag voor onze zoon van 2. Die is dol op kleuren en knutselen. Dit ziet hij zijn grotere zus en mama vaak doen en hij doet dan vrolijk mee.

 41. Wat leuk!!! Ik win heel graag voor mijn Gastouder. Ze zorgt altijd liefdevol voor mijn dochtertje, dat is veel waard. ik denk niet dat ze crayola al kent, dus zou haar graag n set voor de kindjes van opvang laten kennismaken.. En en … eerste kleurervaring voor mijn kindje

  Duim duim duim

 42. Hier ook een enorme knutselfan, onze dochter Nova van 4. En sinds kort steekt ze ook haar broertje van 2 aan en gaan ze lekker samen knutselen. Hoe leuk zou dit pakket dan voor hen samen zijn!

 43. Super super super leuk!
  Ik doe ook mee
  Mijn dochter is gek op verven en stoepkrijten. Ben benieuwd hoe ze dit zou ervaren!

 44. Ik doe mee! Wat leuk, lekker ruiken én mooi kleuren. En wat een mooi stoepkrijt! Heel leuk voor Geertje van 5 en Oskar en Tom van 2.

 45. Geweldige actie voor mij creatieve dame Sharona en haar nichtje, die 2 samen dat leverd kunstwerkjes op hahaha
  Duim graag mee om hun te verrassen met dit magische pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *