Spelen

Lekker buiten spelen met je peuter!

  • By
  • 19 mei 2018
  • Sticky
Crocket BS Toys / Maudgeniet.nl

Ik ben zo ontzettend blij dat het weer fijn lenteweer is en we hebben zelfs al een paar zomerdagen gehad. Na die lange koude winter was ik er enorm aan toe. Maar ik niet alleen.. Fenne vindt het ook heerlijk om buiten te spelen en in de winter ging ze ook regelmatig naar buiten. Maar op echt koude of natte dagen was ze in een mum van tijd weer binnen. En dat terwijl ik het heerlijk vind als ze even alleen naar buiten gaat.. šŸ˜‰

Favoriete speelgoed van Fenne / Maudgeniet.nl

Buiten spelen
Fenne speelt gelukkig heel graag buiten, maar vindt het ook heerlijk om even op de iPad te zitten. Regelmatig laat ik haar een paar filmpjes kijken op Netflix bijvoorbeeld, zeker als ze moe (en daardoor chagrijnig) is. Maar dit kunnen we natuurlijk niet de hele dag doen. Buiten spelen vind ik enorm belangrijk, het is namelijk goed en gezond om veel buiten te zijn! Regelmatig gaan we een dagje op pad naar plekken waar we veel buiten zijn, leuke speeltuinen en dierentuinen bijvoorbeeld. Maar we gaan ook regelmatig even naar het veldje en speeltuin bij ons voor de deur om te spelen of even naar de kinderboerderij.Ā Onlangs kregen we een heel leuk pakketje van BS Toys met allemaal leuk speelgoed om buiten te spelen!

Buiten kleuren met BS Toys / Maudgeniet.nl

Buiten kleuren
Fenne is ook gek op knutselen en kleuren hoort daar natuurlijk bij. Wekelijks maakt ze de mooiste kraswerkjes tekeningen en het is natuurlijk ook heerlijk om dat buiten te doen. Want als het zo mooi weer is, is het jammer om binnen te zitten! Wij kregen dus een XXXL wasbare kleurplaat van van BS Toys, deze is zo ontzettend leuk! De kleurplaat is een meter breed en is gemaakt van stof, daardoor heb je Ć©cht uren kleurplezier. Is de kleurplaat vol? Dan doe je ‘m in de wasmachine en kun je daarna weer helemaal opnieuw beginnen. De onderkant is van kunststof en daardoor kun je dus ook hele makkelijk buiten kleuren. Zo leuk!Ā De kleurplaat is onder andere te koop via Bol.com.

Frisbees
Jeugdsentiment voor mij! Vroeger speelde ik zoveel met frisbees, meestal waren dat van die lelijke plastic dingen en vaak nog met veel reclame er op ook. Wij kregen dus hele leuke frisbees, gemaakt van een soort stof en met hele leuke dierenprints. Onder andere te koop via Bol.com.

Crocket BS Toys / Maudgeniet.nl

Cricket
Whooaaah, nog een keer jeugdsentiment voor mij! Vroeger gingen wij regelmatig naar vrienden van mijn ouders en zij hadden nog een heel ouderwets Cricket-spelletje. Mijn zusje en ik konden ons daar echt uren mee vermaken. Fenne en ik testten de hippe variant hiervan en ook Fenne vindt het helemaal geweldig! We moesten eerst even samen oefenen, maar nu heeft ze precies door hoe het moet. Wat een feestje voor haar! Dit is bijvoorbeeld echt een heel leuk cadeautje voor peuters/kleuters. Onder andere te koop via Bol.com.

De komende tijd zijn wij nog heel veel buiten te vinden, gok ik. šŸ˜‰ En als het weer gaat regenen, nemen we de kleurplaat lekker mee naar binnen om te kleuren. En daar wachten we tot het weer droog is, zodat we weer met de frisbees en cricket-set naar buiten kan!

 

[bol_product_links block_id=”bol_5aff312d97765_selected-products” products=”9200000091298888,1004004013483285,9200000082785398,9200000023971255″ name=”BS Toys” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Wij kregen de spullen opgestuurd van BS Toys, maar je leest hier alleen mijn eigen mening! Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.Ā 

 

No Comments
Leave a Reply