Spelen Ukkiegeniet

Bijtringen heb je nooit genoeg!

  • By
  • 3 april 2018
  • Sticky
Lanco bijtring / Maudgeniet.nl

Saar was de afgelopen dagen een beetje hangerig en soms zelfs gefrustreerd. Ik dacht dat het kwam omdat ze probeert te kruipen en dat lukt haar nog niet. Totdat ze op mijn vinger zat te sabbelen en er opeens keihard in beet. Au, die kleine tandjes zijn scherp! Het is alweer drie maanden geleden dat ik haar eerste tandjes ontdekte en sinds dat moment liggen er overal bijtringen en -speeltjes in ons huis. En zo blijkt wel weer.. Bijtringen heb je nooit genoeg!

Lanco bijtring / Maudgeniet.nl

Lees ook: Mijlpaal – de eerste tandjes (+ tips)!

Geen symptomen en toch nieuwe tandjes!
Ik zat er al een hele tijd op te wachten: haar derde tandje.. Maar die leek maar niet te komen en ze had ook geen last van de welbekende symptomen. Ja, ze was de laatste dagen een beetje hangerig en leek haar draai niet echt te kunnen vinden. Maar verder kan ik niet zeggen dat ze echt ergens last van had. Ze kwijlde niet, ze had geen warme rode wangen en ze had gelukkig ook geen last van diarree (jeeuujj!).

Maar toen zij dus zo hard in mijn vinger beet, ontdekte ik haar derde tand. En geloof me.. Die zat er een paar dagen geleden écht nog niet. En toen ik beter keek, zag ik ook haar vierde tandje en zelfs haar vijfde tandje! Vrijwel geen symptomen en toch drie tandjes erbij.. Hoppakee!

Lanco bijtring / Maudgeniet.nl

Het bijtspeelgoed van Lanco
Vorige week ontvingen wij een pakketje van Kleine Giraf met hele toffe bijtringen van het merk Lanco. Ondanks dat wij al meerdere bijtringen in huis hebben, ben ik enorm blij met deze nieuwe bijtringen. Want we hebben nooit genoeg bijtringen. Saar bijt er niet alleen in, ze speelt er ook mee. En afwisseling in speelgoed is altijd leuk!

De bijtringen van Lanco zijn gemaakt van heel zacht rubber en ze zijn 100% natuurlijk zonder rare giftige stoffen. Fijn! Wij hebben de bijtringen in een aardbei- en appelvorm, ik vind ze zo leuk! Saar heeft er weer fijne bijtspeeltjes bij waar ze heerlijk mee kan spelen de komende tijd. Deze bijtspeeltjes en andere van Lanco zijn onder andere te bestellen via de webshop van Kleine Giraf.

 

No Comments
Leave a Reply