Kleding Ukkiegeniet

Verliefd op dit setje van R Rebels Kids Clothing!

  • By
  • 20 oktober 2017
  • Sticky

Nog niet zo lang geleden schreef ik een artikel over de leukste babykleertjes voor Saar.. Niet veel later kreeg ik een ontzettend leuk setje opgestuurd van R Rebels Kids Clothing. Ik deel regelmatig foto’s van de kleren van Fenne en Saar op mijn Instagram-account. Dus wellicht heb je dit setje al voorbij zien komen, maar het is ook zo’n leuk setje!

Lees ook: De leukste babykleertjes voor Saar!

R Rebels Kids Clothing - Maudgeniet.nl

Harembroekje Unicorn – € 20,95 | ★ Shirtje Love – € 16,95 |

Handmade broekje
Schreef ik aan het begin van deze maand nog dat Saar bijna in maat 62 paste; nu past ze er ook daadwerkelijk in! Nu ben ik helemaal happy, want het broekje met de unicorns er op vind ik zo ontzettend schattig en vrolijk! Ik kon echt niet wachten tot deze haar paste, hihi. En kijk eens hoe leuk het haar staat! Het broekje is een haremmodel waardoor het broekje niet alleen schattig is, maar juist ook wat stoerder. Ik hou er van! Het broekje is handmade en gemaakt van een hele elastische, fijne en zachte stof.

R Rebels Kids Clothing - Maudgeniet.nl

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje ‘huiverig’ was toen ik zag dat er een wit shirtje in het pakketje zat. Bij Fenne hoef ik echt geen (effen) wit aan te trekken, daar wordt haar huidje nóg bleker van! Maar de huid van Saar is iets minder bleek en zij kan het witte shirtje wel hebben. Vooral in combinatie met het felle broekje. Ik kan wel zeggen dat ik een enorme fan ben van dit setje. En eigenlijk ook van heel veel andere kleertjes in de webshop van R Rebels Kids Clothing; die sweaterdress vind ik ook zo leuk!

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen, maar je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je terugvinden in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply