Ukkiegeniet

Saar 1 jaar: de uitnodiging

 • By
 • 29 juni 2018
 • Sticky
Uitnodiging Saar 1 jaar / Maudgeniet.nl

Het is alweer een jaar geleden dat ik met een hele dikke buik rond liep, maar het voelt echt als de dag van gisteren. (Alle clichés zijn waar!) Een jaar geleden was ik nog zo ontzettend nieuwsgierig of we een jongen of een meisje zouden krijgen, hoe hij of zij er uit zou zien en wat voor karaktertje ons kindje zou hebben. Ondertussen kunnen we Saar niet meer weg denken uit ons leven en wordt ze alweer bijna 1 jaar!

Mijlpaal!
Voor alle mama’s is dit natuurlijk een enorme mijlpaal. En de 2e en 3e verjaardag trouwens ook, kan ik inmiddels uit ervaring zeggen, haha! Toen Fenne 1 jaar werd deden we een cakesmash-fotoshoot en nu wilde ik met Saar ook een leuke foto maken voor haar eerste verjaardag. Maar ik wilde het niet weer met een taart en na lang nadenken werd het een watermeloen-smash. De foto’s zijn zo leuk geworden!

Saar 1 jaar / Maudgeniet.nl

Uitnodiging
Het is natuurlijk altijd leuk om de opa’s en oma’s op een iets leukere manier uit te nodigen dan via een berichtje op WhatsApp. Mijn eigen oma’s hebben niet eens WhatsApp, dus dan is een ouderwets kaartje via de post extra leuk. Zelf vind ik het altijd ontzettend leuk om ‘echte post’ te krijgen, dus een ‘echte uitnodiging’ voor Saar’s verjaardag was een goed idee!

En dus stuurde ik afgelopen week een leuke kaart met de mooiste foto’s van onze fotoshoot naar de opa’s en oma’s en natuurlijk naar mijn eigen oma’s. Wij verstuurden de uitnodigingen via Kaartje2go.nl, hier vind je heel veel leuke kaarten voor vrijwel elke gelegenheid. Alle andere gelegenheden waren nou niet spannend voor ons, het ging ons alleen maar om de uitnodiging voor Saar natuurlijk! 😉

Uitnodiging Saar 1 jaar / Maudgeniet.nl

De uitnodigingen bestellen
Op de site konden we kiezen uit heel veel verschillende ontwerpen en ik vond een ontwerp die precies paste bij de achtergrond van onze foto’s. Een witte kaart met zwarte stippen, zo leuk! Ik voegde een aantal foto’s toe aan het ontwerp, paste de tekst aan en niet veel later was onze uitnodiging klaar. Extra handig: we konden een gratis proefdruk maken en die had ik de volgende dag in huis. Op de proefdruk kon ik alles nog een keer checken.

Alles stond goed en ik was helemaal blij met de kaart! En dus zorgde ik er diezelfde avond nog voor dat de uitnodigingen verstuurd werden. De opa’s en oma’s hadden dus een hele leuke verrassing in de brievenbus.

Op naar Saar’s verjaardag!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kaartje2go.nl.

 

3 Comments
 • Jenny - IkReis

  Leuk, Saar met watermeloen 🙂

  Op dit moment loop ik met dikke buik. Over een jaartje heb ik zelf zo’n hummeltje. Bijzonder!

  • Maud

   Whaaaah! Zo spannend Jenny!

 • Marcella

  Wat een schattige foto’s Maud! Leuk en origineel!

Leave a Reply