Ukkiegeniet

Leven op een grote roze wolk in de kraamweek!

  • By
  • 18 juli 2017
  • Sticky
Welkom Saar!

Wauw! Vandaag is Saar, onze lieve Madame #2, alweer een weekje oud en de tijd is voorbij gevlogen! Tijdens mijn zwangerschap zat ik totaal niet op een roze wolk. Ik was natuurlijk hartstikke blij dat er een ukkie bij zou komen, maar ik was niet zo enorm aan het genieten van de zwangerschap. Mijn kraamweek daarentegen was een enorme roze wolk!

Lees ook: Fenne is grote zus geworden!

Welkom Saar!

De bevalling en het herstel
Mijn bevalling ging enorm snel en heel voorspoedig. Eigenlijk precies zoals ik wilde dat mijn bevalling zou gaan. Toch had ik veel bloed verloren en moest ik de eerste drie dagen zoveel mogelijk op bed blijven om bij te komen. Jasper zorgde voor heerlijk avondeten (biefstuk!) en dat at ik ‘s avonds lekker op in bed.

avondeten na bevalling

Madame #1 moet ook wennen!
Voor Fenne was het afgelopen week allemaal ontzettend spannend. Eigenlijk is ze nog net iets te klein om haar uit te leggen wat er precies gebeurt en ze was behoorlijk uit haar ritme. We besloten daarom om de eerste dagen zo min mogelijk visite te ontvangen, zodat we echt even met z’n viertjes konden wennen. Hierdoor kon ik extra genieten van qualitytime met Saar, lekker heel veel knuffelen! Mijn moeder had weer een leuke mand geregeld met allemaal cadeautjes voor elke dag van de kraamweek. Wat een verwennerij!

kraampakket

Hoe gaat het met ons?
Ik kan alleen maar zeggen dat het ontzettend goed gaat met ons. Ondertussen ben ik (bijna) weer fit en ook met Saar gaat het hartstikke goed! Ze slaapt veel, wordt ‘s nachts maar 1 of 2 keer wakker voor een voeding en is verder heel rustig en tevreden. Fenne is echt een grote zus en wil de hele dag even bij Saar kijken en haar kusjes geven. Ik ben zo ontzettend trots op mijn twee meisjes (en natuurlijk op hun lieve papa)!

Wat een fijne kraamweek!
Vanmorgen was de laatste keer dat onze kraamverzorgster er was en wat was het fijn dat ze er was. Extra leuk is dat het dezelfde kraamverzorgster was als destijds bij Fenne. We hoefden elkaar niet meer te leren kennen en konden ons echt richten op Saar en Fenne.

Wij blijven voorlopig nog even genieten met z’n viertjes!

 

No Comments
Leave a Reply