Kleding Ukkiegeniet

Outfit van Fenne #3

  • By
  • 1 februari 2018
  • Sticky
Outfit van Fenne - Maudgeniet.nl

Ik heb een hele tijd geroepen dat ik met Fenne soms het gevoel had een zoontje te hebben, in plaats van een dochtertje. Het kon allemaal niet hard of lomp genoeg voor haar. Staartjes in de haren wilde ze niks van weten en ook jurkjes of rokjes wilde ze nooit aan.. Maar de laatste paar weken is ze zich behoorlijk aan het ontwikkelen en creëert ze écht haar eigen mening. En ze is nog maar 2,5 jaar.. Oh god, dat belooft wat!

Outfit van Fenne - Maudgeniet.nl

★ Jurkje O’Chill – Van € 36,95 voor € 25,87 | ★ Maillot Tumble ‘N Dry – Van € 12,99 voor € 9,09

Tegenwoordig wil ze dus wél vaak jurkjes en rokjes aan.. Elastiekjes en knipjes in haar haren vindt ze nog steeds niet leuk, maar die jurkjes absoluut wel. En dan met name het jurkje wat ik onlangs bestelde bij Ikbenzomooi.nl.

Outfit van Fenne - Maudgeniet.nlIk snap wel waarom ze dit jurkje zo graag aan wil.. Dit toffe jurkje van O’chill staat haar zo leuk en het past echt precies bij haar! De laatste tijd is ze druk bezig met letters en laat dit jurkje nou net helemaal vol staan met letters! 😉 Ook staan er ‘heeuuul veeeuull hondjes’ op en iedereen moet het zien. Hartstikke leuk!

Zelf vind ik het een heel stoer jurkje.. Ik zou het jurkje heel meisjesachtig kunnen maken door er bijvoorbeeld een knalroze maillot onder te doen, maar ik koos juist ook voor een stoere maillot. De gestreepte maillot van Tumble ‘N Dry bestelde ik ook in deze shop.

Ik leerde de webshop kennen via Instagram. Daar won ik namelijk dit leuke jurkje voor Fenne en toen werd ik natuurlijk nieuwsgierig naar de andere kinderkleding die ze er hebben. En geloof me.. De kleding is er ontzettend leuk! Hele grote kans dat ik hier binnenkort weer een bestelling ga plaatsen! Maar tot die tijd.. Genieten we eerst nog even van dit jurkje!

 

No Comments
Leave a Reply