Ukkiegeniet

Het nieuwe ‘grote meisjes bed’ van Saar! | Rockwood kinderbed

  • By
  • 28 mei 2020
  • Sticky
Rockwood kinderbed - Maudgeniet.nl

Inmiddels wonen we alweer 1,5 maand in ons nieuwe huis en zijn we -eindelijk- allemaal gewend. Waar ik dacht dat juist Fenne er wat moeite mee zou hebben, was Saar juist degene die de verhuizing moeilijk vond. Ik heb me dus weken druk gemaakt om het verkeerde kind. šŸ˜‰ Inmiddels heeft iedereen zijn/haar plekje gevonden in huis en wordt het eindelijk tijd om het een en ander met jullie te delen. Niet alleen is het huis helemaal anders, Saar is namelijk ook van haar peuterbedje naar het ‘grote meisjes bed’ gegaan!

Van peuterbedje naar ‘het grote meisjes bed’

Ik dacht echt dat Saar het ontzettend stoer zou vinden om naar het grote bed te gaan, net als haar grote zus Fenne. Mooi fout gedacht dus. Eerst was ze er heel blij mee, totdat het moment kwam dat ze er ook echt in moest slapen. Ze vond het maar helemaal niks en wilde heel graag weer in haar ‘eigen bedje’ slapen. In het nieuwe huis, haar nieuwe kamertje en ook nog eens een nieuw bed.. Dat was natuurlijk misschien ook wel een beetje veel gevraagd van haar; arm kind! En dat terwijl ze zo’n ontzettend mooi bed heeft gekregen van RockwoodĀ® Kinderbedden – Levenslange garantie!

Langzaam maar zeker ging het beter, maar nog altijd had ze heimwee naar haar oude bedje en haar ‘ hondjes deken’. Haar peuterbedje had namelijk een (peuter)dekbed met Takkie er op en daar was ze altijd zo’n fan van. Maar bij een ‘grote meisjes bed’ hoort natuurlijk ook een ‘grote meisjes deken’ en helaas konden we nergens meer een dekbedovertrek vinden van Takkie. We hebben stad en land afgezocht! Uiteindelijk is Saar gewend aan haar mooie bed en is ze er eindelijk helemaal blij mee. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Laten we het daar maar op houden. šŸ˜‰

Het Rockwood kinderbed

Wij mochten een bed uitzoeken bij Rockwood kinderbedden en kozen uiteindelijk voor de Milly & MoĀ in het wit. Een prachtig bed met een handig bedhekje (wel zo verstandig met onze Saar) en twee grote opbergladen eronder. Zelf was ik vanaf het eerste moment helemaal fan van het bed en het staat ook heel prachtig in haar kamertje. We zijn er zo blij mee!

De bedoeling was dat het bed bij ons in het nieuwe huis gemonteerd zou worden. Echter gooide Corona roet in het eten en werd montage aan huis (net als bij vele andere bedrijven) helaas niet meer uitgevoerd. Gelukkig is Jasper hartstikke handig en zette hij het bed in een mum van tijd zelf in elkaar. Ik hoorde hem op een gegeven moment nog iets zeggen over ‘Dit is echtĀ a piece of a cake!’, dus dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws. Het bed werd geleverd met een duidelijk handleiding en binnen een half uur stond het bedje -opgemaakt en al- helemaal klaar in haar kamertje. Ik heb geprobeerd om alles zo duidelijk mogelijk te filmen, zodat iedereen kan zien hoe handig het is om dit bed in elkaar te zetten!

Ā Slaap lekker, lieve Saar!

No Comments
Leave a Reply