Kleding Ukkiegeniet

Geshopt: monochrome kleding voor Fenne en Saar

  • By
  • 14 februari 2018
  • Sticky
Babyenpeuterkleding.com - Maudgeniet.nl

Een van de leuksteĀ babytrends van dit moment zijn de monochrome kleertjes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal fan ben! Met twee kleine meisjes in huis ben ik het roze soms helemaal zat. šŸ˜‰ Zwart en wit vind ik dan helemaal stoer.. En dat probeer ik dan weer een beetje meisjesachtig te maken door Saar bijvoorbeeld wel roze sokjes aan te doen, hihi.

In heel veel winkels kom je tegenwoordig de monochrome kleding voor baby’s en kinderen tegen. Zelf vind ik het altijd heel erg leuk om te winkelen bij de Hema bijvoorbeeld, maar toch vind ik het ook leuk om regelmatig bij een webshop en (kleine) ondernemers te bestellen. Onlangs shopte ik kleding voor Fenne en Saar bij Babyenpeuterkleding.com.

When you buy from a small business, an actual person does a little dance!

Babyenpeuterkleding.com - Maudgeniet.nl

Monochrome baby- en peuterkleding
Voor Saar shopte ik een heel schattig setje. Het setje heb je wellicht al (meerdere keren) voorbij zien komen op mijn Instagram. Ik vind het zo leuk! En belangrijker nog.. Ik vind het Saar ook heel leuk staan. Bij Fenne kregen we van onbekenden regelmatig de vraag of het een jongen was.. Bij Saar heb ik die vraag nog niet gehad, maar ik kan me voorstellen dat dat met deze kleertjes wel eens gaat gebeuren. Hihi. Daarom vind ik het extra leuk om de outfit nog een beetje meisjesachtig te maken met roze sokjes bijvoorbeeld!

Fenne had eigenlijk geen nieuwe kleren nodig.. Maar toen ik een zwart shirt met ‘Deugniet’ er op zag, kon ik het natuurlijk niet laten! Ze heeft op dit moment echte ‘peuter-buien’ en ik heb al eens geprobeerd om haar oren op Marktplaats te zetten. šŸ˜‰ Dit shirtje past dus precies bij haar! En aangezien ze best een lichte huid heeft, staat het haar ook nog eens heel leuk. Lekker stoer met een spijkerbroekje / skinny jeans!

Lees ook: Te koop – twee peuter-oren

Win-win-situatie!
Ik ben fan! De monochrome kleding vind ik hartstikke leuk en stoer en het staat zo leuk bij Fenne en Saar.. En dat niet alleen; het is ook nog eens hartstikke handig. Vlekken zie je veel minder goed op zwarte shirts. En ik heb geen vieze gele melkvlekken in de shirts na het wassen; vooral bij Saar komt dat regelmatig voor. Hihi. Win-win-situatie!

Ook al hebben ze voorlopig niks meer nodig; ik weet zeker dat ik nog meer van deze toffe kleding ga bestellen. Hihi. Ik kan het toch echt niet laten; ik vind het zo leuk om te shoppen voor de meisjes!Ā Guilty!

 

Wij mochten deze kleding uitzoeken van BabyenPeuterkleding.com.

 

No Comments
Leave a Reply