Ukkiegeniet

Mama Musthave: de speenknuffel van Paciboo

  • By
  • 16 juni 2018
  • Sticky
Speenknuffel Neobaby / Maudgeniet.nl

Laten we voorop stellen dat we met Fenne enorm verwend zijn. Fenne heeft geen speen of knuffel waar ze aan gehecht is en ze duimt ook niet. Kortom: we hoeven haar niks af te leren en er is nooit paniek omdat we een speen of knuffel vergeten zijn. Wat een luxe! Met Saar is het een heel ander verhaal.. Zij is behoorlijk gehecht aan haar speentje. Niet alleen in bed met het slapen gaan, maar soms ook als ze even niet speelt of verdrietig is.. De speenknuffel van Paciboo is voor ons een uitkomst!

Speenknuffel Neobaby / Maudgeniet.nl

Lees ook: Saar heeft een speen (en ik wilde dat niet)..

Dat stomme ding is zo schattig!
Ik vond het dus best wel even wennen dat Saar daar zo gehecht aan is. Wij gaan regelmatig op pad (joh!) en ik ben altijd bang dat ik haar speentje vergeet. Dat zou gegarandeerd paniek betekenen! Maar toch vind ik het stiekem ook best wel een beetje leuk.. Het ziet er zo schattig en aandoenlijk uit. Ik kan nóg meer verliefd worden op haar als ze zo zit te sabbelen op dat stomme ding.

Een tijdje geleden was Saar een aantal dagen behoorlijk ziek. Wat ze precies had weet ik eigenlijk niet, maar ik denk dat ze last had van de tandjes. Bijna een week lang had ze hoge koorts, was ze hangerig, gefrustreerd en vaak ontroostbaar. Zo fijn dat een speen haar dan zoveel troost en geborgenheid geeft. Op die momenten ben ik ontzettend blij dat ze haar speentje heeft!

Mama Musthave: een speenknuffel van Paciboo
We zijn er ondertussen wel achtergekomen dat ‘alleen een speen’ niet voldoende is. Niet per se omdat ze nog meer geborgenheid wil, maar meer omdat het zo ontzettend irritant is dat ze ‘s nachts haar speen kwijt raakt. Wij hoeven ‘s nachts al maanden niet meer uit bed voor een nachtvoeding bijvoorbeeld, maar wél voor die domme speen. We hebben echt nachten gehad dat ze elke keer haar speen kwijt was en er dan een lichte paniek uitbrak bij haar. Logisch ook, maar vooral ook heel irritant. #loedermoeder En dus kregen wij onlangs van Neobaby een hele fijne speenknuffel van het merk Paciboo.

Speenknuffel Neobaby / Maudgeniet.nl

De knuffel is klein, handzaam en ook nog eens ontzettend zacht. Echt een knuffeltje om mee te knuffelen, heerlijk! De knuffel is voor Saar ‘s nachts makkelijk terug te vinden in haar slaapdronken toestand, wat ons natuurlijk weer heel veel nachtrust geeft. Winwin-situatie! Goed om te weten: de speenknuffel van Paciboo is verkrijgbaar in zes verschillende varianten en in Nederland uitsluitend te verkrijgen via Neobaby.nl.

Speenknuffel Neobaby / Maudgeniet.nlDaarnaast kregen we ook nog vier speentjes van het merk BiBS. De speentjes van BiBS zien er gezellig en retro uit. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en er zijn zelfs glow-in-the-dark-varianten, ideaal! Ontzettend fijn ook dat wij meteen vier speentjes kregen om te testen, want zo kan ik overal een speen neerleggen. Een speentje voor beneden en eentje voor boven, een speentje voor in de tas en eentje voor in de auto. Zo kan ik ze nooit meer vergeten. *Weg stress!*

 

Wij kregen deze producten opgestuurd van Neobaby.nl. Maar je leest hier -zoals altijd- alleen mijn eigen mening. Ik zou nooit een bedrijf of product promoten waar ik niet achter sta!

 

No Comments
Leave a Reply