Ukkiegeniet

Mama Musthave: Stokke Tripp Trapp stoel

  • By
  • 29 augustus 2017
  • Sticky
Stokke Tripp Trapp - Maudgeniet.nl

Ik kan ontzettend veel producten voor baby’s opnoemen die (voor mij) de grootste onzin zijn.. De magnetron sterilisator en het neuspompje zijn twee willekeurige producten die ik echt nooit gebruik. Daarnaast baal ik altijd een beetje van babyproducten. Zodra het woord baby er in voor komt, lijkt het wel alsof de prijs drie keer duurden wordt. En dat terwijl je het eigenlijk maar zo kort gebruikt.. Maar gelukkig zijn er ook producten waar ik ontzettend blij van word. Een van die producten is de Stokke Tripp Trapp stoel. Voor Fenne hebben we deze stoel al een hele tijd en onlangs mocht ik er ook een uitzoeken voor Saar!

Stokke Tripp Trapp - Maudgeniet.nl

Stokke Tripp Trapp stoel
Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen wat voor stoel de Stokke Tripp Trapp is. Vrijwel iedereen heeft de stoel al wel eens gezien of misschien zelfs wel in huis. Het is namelijk een van de meest populaire kinderstoelen van Nederland. Mocht je de stoel nog niet kennen: de Stokke Tripp Trapp is een stoel die meegroeit met jouw kindje. Het zitgedeelte en het voetenplankje kun je verstellen in verschillende hoogtes.

Accessoires
Hoewel Saar voorlopig nog lang niet kan zitten, kunnen we de stoel nu al wel gebruiken voor haar. Wij hebben namelijk ook de Newborn Set erbij. Zo kan ze tijdens het eten (of als mama aan het bloggen is..) al bij ons aan tafel zitten, dat maakt het een stuk gezelliger! Ook straks voor de eerste babyhapjes is de Newborn Set ideaal. Ik kan bijna niet wachten!  Voor Fenne hadden we destijds geen Newborn Set. Zij stond zat vaak in haar wippertje bij ons op tafel tijdens het eten. De Newborn Set vind ik dus ontzettend fijn! Deze set is al te gebruiken vanaf 0 maanden!

Stokke Tripp Trapp - Maudgeniet.nl

Als Saar straks wel zelf kan zitten is er ook nog een Baby Set verkrijgbaar. Dit is een soort opzetstuk voor de stoel en bestaat uit een verhoogde rugleuning, een steunrail en verlengde glijders. Zo kan Saar ook straks zelfstandig én veilig bij ons aan tafel zitten. Deze set is te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden; in ieder geval niet eerder totdat je kindje zelfstandig rechtop kan zitten.

De Stokke Tripp Trapp stoel is verkrijgbaar in dertien verschillende kleuren. Fenne heeft een witte en Saar heeft de kleur Moss Green. Deze kleur staat ontzettend leuk bij onze (donker)groene muur in de keuken! 😉

De stoel kost € 189,00 en dit is exclusief de accessoires. De Newborn Set kost € 89,00 en de prijs van de Baby Set is € 50,00. Ik kan me voorstellen dat sommigen dit best wel een grote investering vinden en misschien zelfs wel (te) duur. Maar de stoel heeft een zeer goede kwaliteit, is tijdloos en ontzettend fijn en kan daarnaast ook erg lang mee!

Welke kinderstoel heb jij aan de eettafel staan?

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Echter lees je hier alleen mijn persoonlijke mening.
Meer informatie over samenwerkingen kun je lezen in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply