Ukkiegeniet

Mama Musthave: Dooky – voor alle weersomstandigheden

  • By
  • 20 december 2017
  • Sticky
Dooky - Maudgeniet.nl

Ik vind het heerlijk om even te wandelen met Saar.. Toen Fenne een baby was, wandelde ik regelmatig. Even naar de supermarkt, naar mijn ouders, door de stad of samen met de hond. Maar met Saar doe ik dat veel minder. Fenne moet dan (zelf) naast de kinderwagen lopen en ze is het nog wel een keertje zat, hihi. Daarnaast was het weer veel mooier in de periode dat Fenne geboren werd. Want laten we eerlijk zijn; afgelopen zomer was geen geweldig warme zomer op mei en juni na..

Dooky - Maudgeniet.nl

Dooky!
Onlangs kregen wij een Dooky opgestuurd om te testen. Ik kende de Dooky zelf nog niet, maar was wel erg nieuwsgierig naar deze speciale doek. De doek klik je makkelijk vast aan de kinderwagen of maxicosi en zo beschermt de doek tegen zon en UV-stralen, maar zeker ook tegen kou, licht en geluid! Ook niet onbelangrijk: de doek sluit de kinderwagen of maxicosi niet helemaal af, zodat Saar nog wel lekker frisse lucht krijgt. De Dooky is overigens niet alleen te bevestigen aan een kinderwagen of maxicosi, maar ook aan de buggy en autostoel.

Getest
Ik had de Dooky (vooral in de zomer) al wel meerdere keren bij andere mama’s voorbij zien komen. Dit maakte mij natuurlijk nieuwsgierig. Maar omdat we niet zo’n mooie zomer hadden, heb ik de Dooky nooit besteld. Ik had er zelf nog niet aan gedacht dat de Dooky niet alleen handig is in de zomer, maar juist ook met het koude weer. Totdat ik een mailtje kreeg met de vraag of we deze wilden testen.

De afgelopen dagen was het koud en hebben we zelfs regelmatig (natte) sneeuw gehad; perfect weer om de Dooky te testen dus. En ik ben enthousiast! Saar kreeg geen sneeuw in haar gezicht en werd beschermd tegen de kou, zo fijn!

Conclusie: Ik ben enthousiast! Eens zien of we de komende tijd meer gaan wandelen, Fenne moet zich maar aanpassen. 😉 #loedermoeder

Dooky - Maudgeniet.nl

Praktische informatie
De Dooky is verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels, waaronder Prenatal en Bol.com. Je kunt de doek vinden in verschillende designs. De prijs is € 22,99.

[bol_product_links block_id=”bol_5a3967f62940f_selected-products” products=”9200000024569587″ name=”Dooky” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Je leest hier alleen mij persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je vinden in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply