Ukkiegeniet

Lidl breidt het baby-assortiment uit!

  • By
  • 12 juli 2018
  • Sticky
Baby assortiment Lidl / Maudgeniet.nl

Alsof het zo hoort te zijn.. Op de dag dat Saar 1 werd, dus de dag dat mijn baby officieel géén baby meer is, kreeg ik een perspakketje van Lidl Nederland. Ik kreeg dus eigenlijk een teken dat Saar best nog wel een beetje een baby is, want dat ze dat officieel niet meer is vind ik toch best wel een dingetje.. 😉 We kregen een leuk pakket van Lidl met allemaal babyproducten. En guess what? Ondanks dat Saar geen baby meer is (om te huilen!), waren het toch producten die we allemaal nog goed kunnen gebruiken.

Baby assortiment Lidl / Maudgeniet.nl

Boodschappen doen bij Lidl
Wij gaan vrijwel altijd naar Lidl om onze wekelijkse boodschappen te doen. Er zijn maar een paar producten die we regelmatig gebruiken die Lidl niet in het assortiment heeft en daarvoor ga ik dan naar een andere supermarkt. Maar over het algemeen halen we denk ik zo’n 95% van onze boodschappen bij de Lidl. Onlangs had ik zelfs het idee om eens een blog te schrijven over onze wekelijkse boodschappen, inclusief de kosten.

Maar hoe fijn is het dat je nu, naast je wekelijkse boodschappen, ook al je babyaankopen bij Lidl kunt doen? Dat je dus niet meer ná alle weekboodschappen ook nog eens de stad in moet rennen voor een pak luiers, babyhapjes of andere babyproducten. Vanaf nu kan dat, want Lidl heeft namelijk het assortiment voor baby’s uitgebreid met verschillende producten van Lupilu en Cien. En de komende tijd gaan wij dit uitgebreid testen..

Luiers en billendoekjes
Alsof ze bij Lidl weten welke maat luiers Saar heeft.. In het pakket zaten namelijk luiers die precies in haar maat zijn. Ooit probeerde ik de luiers van Lidl eens voor Fenne, maar voor Saar heb ik deze nog nooit gebruikt. De billendoekjes hebben wij eigenlijk standaard van Lidl: dit zijn de enige doekjes die je niet kapot trekt als je ze uit de verpakking haalt en waarvan de lucht niet de hele dag aan je vingers blijft plakken. Halleluja voor Lupilu billendoekjes!

Baby assortiment Lidl / Maudgeniet.nl

Babyhapjes en knijpfruit
Ondertussen weet bijna iedereen wel dat ik Fenne en Saar vrijwel geen potjes voeding geef. Maar hééél af en toe maak ik een uitzondering (zo’n 2 a 3 keer per jaar). En hoewel Saar nu met de pot mee mag eten, is een potje voeding op voorraad toch handig. Dus die zet ik voorlopig even in de kast en die haal ik een keer tevoorschijn bij hoge uitzondering. Goed om te weten: de babyhapjes van Lupilu zijn biologisch en zonder toegevoegde suikers. Dat is dan wel weer fijn! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leeftijdscategorieën vanaf 4 maand.

In het pakket zat overigens ook een knijpfruit. Ondanks dat ik ze geen potjes voeding geef, maak ik me wel eens schuldig aan knijpfruit. Vooral tijdens ritjes in de auto vind ik het wel eens handig en Fenne maak ik er echt enorm blij mee!

Baby assortiment Lidl / Maudgeniet.nl

Lees ook: Mijn badritueel met Saar (6 maand)

Cien Baby verzorgingsproducten
In het pakket zaten ook drie verzorgingsproducten van Cien Baby. Hier ben ik behoorlijk nieuwsgierig naar, want ik moet eerlijk toegeven dat ik deze producten nog nooit gekocht (en dus geprobeerd) heb. De komende tijd gaan wij de Baby Olie, de Shampoo en de Baby Cream testen. De verpakking ziet er in ieder geval al heel leuk uit met al die dieren er op en het ruikt echt heerlijk. De producten zijn op basis van kamille en amandel en die geuren vind ik altijd heerlijk.. Ik ben dus heel benieuwd!

Vertel! Waar koop jij altijd jouw baby-producten?

Baby assortiment Lidl / Maudgeniet.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lidl. Ik kreeg dit perspakket onverwachts en heb dus niet met Lidl afgesproken om hier over te schrijven.

 

No Comments
Leave a Reply