De leukste babykleertjes voor Saar!

Als ik ga winkelen eindigt dit vrijwel altijd in een chagrijnige Maud. Op de een of andere manier is het niet zo mijn ding.. Kleren passen vind ik verschrikkelijk en als ik een beetje in een verkeerde bui ben, vind ik dat alles mij totaaaal niet staat. Winkelen voor onze meisjes vind ik dan wél weer heel erg leuk. Er zijn zo ontzettend veel leuke kleren te vinden voor baby’s en peuters!

Op mijn Instagram-account deel ik regelmatig foto’s van de kleren van Fenne en Saar. Nog niet zo lang geleden repostte de Hema zelfs een van mijn foto’s op hun account, dat vond ik zo leuk! Voor nu vind ik het leuk om een paar van deze foto’s te delen op mijn blog.

Lees ook: De eerste babykleertjes

Babykleertjes Saar - Maudgeniet.nl

Boxpakje wolken – Lidl | Jurkje met diamantringen – Z8

Jasper zegt regelmatig dat onze kindjes geen modellen zijn en dat ze er echt niet altijd perfect uit hoeven te zien. Dit zegt hij met name wanneer hij een van de meisjes een onmogelijke klerencombinatie heeft aangetrokken, hihi. 😉 Voor een groot deel ben ik het met hem eens; een boxpakje (of een onesie) vind ik dan ook altijd erg leuk.

Het witte boxpakje met de roze wolken kocht Jasper (zo schattig) bij de Lidl voor een paar euro. Het jurkje met de diamantringen kregen we als kraamcadeau en deze vind ik enorm leuk! Het jurkje is van Z8.

Babykleertjes Saar - Maudgenietnl

★ Boxpakje pastelgroen – Noppies | ★ Shirtje met visjes – Hema / Jasje pastelgroen – Noppies

Lees ook: Als Saar een jongen zou zijn..

Wij hadden geen idee of we een jongen of een meisje zouden krijgen, waardoor ik het best wel moeilijk vond om de eerste kleertjes voor Baby Nummer 2 uit te zoeken. Ik besloot om voor pastelgroen te gaan om dit later nog te kunnen combineren met roze (meisje) of grijs (jongen).

Het boxpakje van Noppies is een van mijn favorieten! Saar heeft deze best vaak aan en de kwaliteit blijft echt goed. Zo fijn! Het groene jasje is ook van Noppies en heeft ze vooral aan als we naar buiten gaan.. En het shirtje onder het jasje is van de Hema. De combinatie vind ik zo leuk!

Toe aan nieuwe kleren!
Ondertussen blijft Saar enorm groeien en zijn we bijna toe aan maat 62.. En hoewel ik destijds nog leuke kleertjes van Fenne heb bewaard, vind ik het toch ook wel erg leuk om weer nieuwe kleertjes voor Saar uit te zoeken. Gelukkig is de kinderbijslag net binnen! 😉

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

1 thought on “De leukste babykleertjes voor Saar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *