Kleding

De zwemoutfits van Fenne en Saar

  • By
  • 4 juli 2018
  • Sticky
Zwemoutfits / Maudgeniet.nl

Onze zonvakantie voor 2018 zit er helaas alweer op. Wij zaten maar liefst 10 dagen in Kreta en hadden een heerlijke (en best wel vermoeiende) vakantie. De vakantie bestond vooral uit ‘achter twee kleine kinderen aan vangen’ en zwemmen, héééél veel zwemmen! Van Stoerekindjes.nl kregen wij voor Fenne en Saar hele leuke (en handige) zwemoutfits!

Lees ook: Hoe bescherm je je kindje tegen de zon?

UV-beschermende zwemkleding??
Had mij drie jaar geleden gezegd dat ik dit zou bestellen en ik zou je voor 100% uitlachen. Ik wilde namelijk nooit zo’n overbezorgde of -beschermende moeder zijn.. Maar Fenne heeft een hele lichte huid en Saar’s babyhuidje is natuurlijk nog helemaal niks gewend. Aangezien ik er voor de vakantie al van uit ging dat ze de hele dag in het water zouden liggen, koos ik uiteindelijk toch voor UV-beschermende zwemkleding. Tsja; het moederschap doet soms rare dingen met mij! 😉

De webshop staat vol met UV-beschermende zwemkleding. En je raadt het vast al.. Ik vond heel veel leuk! Maar na lang twijfelen werd het voor Fenne een hele leuke tankini met een extra zwemshirt en voor Saar een zwembroekje met een zwemshirt. Voor Saar wilde ik eigenlijk een UV pakje, maar ik besloot uiteindelijk om voor haar -net als haar grote zus- ook een zwemshirt te bestellen.

Bescherm je kindje tegen de zon / Maudgeniet.nl

Van te voren was ik heel nieuwsgierig hoe het zou gaan met de zwemshirts. Ik wilde niet dat ze zwaar zouden worden van het water, zodat zwemmen niet meer comfortabel was. Maar dit was absoluut niet het geval! Ik heb geen idee hoe ik het moet uitleggen, maar de zwemshirts zijn echt van ‘badpak-stof’ gemaakt. Hierdoor worden ze niet zwaar én ook heel fijn: ze drogen heel snel weer!

Uren zwemplezier!
Fenne kon dus uren spelen en zwemmen in het water, zonder dat ze last had van een zwaar t-shirt of een verbrand lichaampje. Dat er een ijsje op haar zwemshirt stond, was natuurlijk extra leuk. Daar scoorde ik wel punten mee bij ons ijsjesmonster! Saar heeft zich ook prima vermaakt in het water en leek ook nergens last van te hebben. Ze vond het hooguit niet leuk als we haar uit het water haalden, haha. De komende dagen (en hopelijk weken) wordt het nog heerlijk weer, dus dan komt deze zwemkleding vast wel weer van pas. Op naar een zonnige zomer!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stoerekindjes.nl.

 

No Comments
Leave a Reply