Kleding

Outfit van Fenne en Saar: zomerse onesies

  • By
  • 23 juni 2018
  • Sticky
Onesies Little Chipmunks / Maudgeniet.nl

Toen Saar nog een baby was, had ze vrijwel alleen maar onesies aan. Ik vind al die onesies zo leuk en schattig staan bij baby’s, daarnaast vond ik het lekker praktisch. Fenne vond ik al heel lang ‘te groot’ voor onesies. Maar onlangs kregen we van Little Chipmunks twee hele leuke onesies, twee onesies waar ik al weken naar uit keek. Want ooohh, wat vind ik ze leuk!

Onesies Little Chipmunks / Maudgeniet.nl

Zomerse onesies met leuke printjes
Wij kregen twee leuke onesies: voor Fenne met een ijsjes-print en voor Saar met een lemonade-print. Beide vind ik enorm leuk en die met de ijsjes past echt precies bij Fenne. Fenne is echt een ijsjesmonster en heeft het er dagelijks over en heeft allerlei speelgoed met ijsjes. De onesie van Saar met de lemonade is ook ontzettend leuk! Ik word echt helemaal vrolijk van de printjes. De stof van de onesies is heel soepel en zacht, vooral voor de kleding van Saar vind ik dat erg belangrijk.

Wij namen de onesies uiteraard mee op vakantie en de meisjes hebben ze allebei nog best veel aan gehad. Ik wilde zo graag een foto van Fenne en Saar samen maken met deze leuke outfits, maar op de een of andere manier is dat er niet van gekomen. Gelukkig duurt de zomer nog een hele tijd en heb ik daarvoor nog kansen genoeg!

Onesies Little Chipmunks / Maudgeniet.nl

Onesies Little Chipmunks / Maudgeniet.nl

Witte onesies
Nu hoor ik heel veel andere mama’s denken.. WITTE KLEREN? Voor die kleintjes? Dat de onesies wit zijn, is natuurlijk wel een beetje tricky. Tenminste, wel voor die etterbakken van mij. Ze blijven welgeteld vijf minuten schoon, als ik geluk heb. Maar of de onesies nou wit, zwart, roze, blauw of pimpelpaars zouden zijn.. Dat is echt met alle kleren het geval. En geloof me: de vlekken die ze maken, zie je op alle kleding. Dus dat mag geen probleem zijn! Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. De onesies zijn niet alleen leuk, ze staan ook echt heel erg leuk.

Onesies Little Chipmunks / Maudgeniet.nl

Praktische informatie
De onesies zijn te bestellen bij de webshop Little Chipmunks. Beide onesies zijn vanaf € 24,95 per stuk te bestellen in de maten 56 t/m 116. In de webshop vind je overigens ook heel veel andere leuke kinderkleding!

 

Wij hebben deze onesies gekregen, maar je leest hier uiteraard alleen mijn eigen mening. Ik zou geen producten of webshops promoten die ik niet leuk (genoeg) vind of waar ik niet achter sta. 

 

No Comments
Leave a Reply