Kleding

Twinning outfit: Regenlaarsjes voor Fenne en Saar

  • By
  • 19 september 2018
  • Sticky
Regenlaarsjes - Maudgeniet.nl

Ik biecht het gewoon eerlijk op: wij kunnen nooit genoeg krijgen van regenlaarsjes. Op mijn Instagram kom je Fenne regelmatig tegen op haar laarsjes. Fenne trekt ze het liefst de hele dag aan en ik kan dit stiekem alleen maar toejuichen. Ik vind het zelf ook zo leuk als ze haar regenlaarsjes aan heeft. De ene keer staat het zo lekker eigenwijs, de andere keer maken die regenlaarsjes haar een heerlijke schoffie. Een beetje Floddertje 2.0 zeg maar, ik hou er van!

De eerste stapjes van Saar!

Groot nieuws! De eerste stapjes van Saar zijn vorige week gezet en sindsdien zet ze de hele boel op stelten. Eerder vond ik al dat ik meestal behoorlijk druk was met Saar, maar sinds ze loopt zijn we er nog drukker mee! Het liefste wil ze natuurlijk alleen maar lopen en het wiebelige is zelfs al bijna voorbij! Nog even een paar keer met mijn ogen knipperen en dan rent ze door het huis. Zoefff! Weg babytijd! Vreselijk vind ik dat; mijn baby is geen baby meer. Maar het leuke is natuurlijk dat Saar nu ook regenlaarsjes aan kan!

Twinning: regenlaarsjes voor Fenne en Saar

Oke, ik weet dat ze eerst schoentjes met een soepele zool aan moet.. Maar het kan vast geen kwaad om haar af en toe regenlaarsjes aan te doen. Want jeeetje, dit staat zo ontzettend schattig bij die kleine ini mini voetjes! Super leuk dat ik van FashionBootz.nl nieuwe regenlaarsjes mocht uitzoeken voor Fenne en Saar. Ik besloot om te kiezen voor dezelfde laarsjes, want ik wist zeker dat Fenne dat hartstikke leuk zou vinden. In de webshop staan heel veel verschillende soorten en merken, maar ik besloot uiteindelijk voor hele stoere laarsjes van het merk Boxbo te kiezen. We zijn er zo blij mee.. En alsof het zo hoorde te zijn begon Saar zo’n beetje op dat moment te lopen, dat kan geen toeval zijn!

Fenne is als grote zus sowieso al behoorlijk trots op Saar. Ze vertelt aan iedereen die het maar horen wil (of niet) dat Saar háár zusje is, haar lieve kleine baby zusje. Maar nu ze ook nog eens dezelfde laarsjes aan hebben, vind ze het allemaal nóg leuker! Eerlijk is eerlijk: de laarsjes zijn nog een klein beetje te groot en ik weet dat ze er nog niet te veel op moet lopen. Maar wat is het ontzettend leuk om ze samen op die laarsjes rond te zien lopen (stappen) door het bos!

Regenlaarsjes - Maudgeniet.nl

Lees ook: Wandelen in Twente met kinderen – De OERRR-route in De Lutte

De komende tijd willen we weer regelmatig met de meisjes op pad. Er staat nog een leuk weekendje weg op de planning en in de weekenden vind ik het heerlijk om met ze te wandelen in het bos. Ik heb echt het gevoel dat ze daar een stuk rustiger en chiller van worden. Dus ook al moet ze soepele zooltjes aan.. Op die paar unieke momentjes, mag Saar best wel haar regenlaarsjes aan. Want zeg nou zelf.. Ze zijn toch te schattig bij die kleine babyvoetjes?

Regenlaarsjes - Maudgeniet.nl

Wij hebben deze laarsjes gekregen van FashionBootz.nl. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Meer informatie over samenwerkingen kun je lezen in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply