Kleding Ukkiegeniet

Twinning outfit: Fenne en Saar met Valentijnsdag

  • By
  • 18 januari 2018
  • Sticky
R Rebels - Maudgeniet.nl

Schreef ik gisteren nog een artikel over het perfecte Valentijnscadeau, komt er vandaag een hele leuke outfit voor Valentijnsdag online. Geen outfit voor mezelf natuurlijk, maar wel een hele leuke voor Fenne en Saar!

Ik heb het al eens benoemd op Instagram.. Eigenlijk vind ik het heel ‘fout’ als Fenne en Saar dezelfde kleding hebben (zie bijvoorbeeld deze foto), maar ik vind het ook ontzettend schattig als ze hetzelfde aan hebben! Speciaal voor Valentijnsdag kregen we weer leuke outfits opgestuurd van R Rebels Kids Clothing.

Voor Saar
Voor Saar kregen we een knalrood rokje met een wit shirtje waar ‘My very 1st Valentines Day’ op staat. Om deze outfit helemaal af te maken zat er een knalrode haarband bij. In principe kan ze het shirtje alleen op Valentijnsdag aan, want het is natuurlijk een beetje raar om bijvoorbeeld in april nog met ‘My first Valentines Day’ rond te lopen. šŸ˜‰

Lees ook: Verliefd op dit setje van R Rebels Kids Clothing!

Voor Fenne
Voor Fenne kregen we een knalrood joggingbroekje met een wit shirtje met Love. Om ook deze outfit helemaal af te maken, zat ook hier een toffe haarband bij het setje.

Maar extra leuk is dat Saar al hetzelfde shirtje als Fenne had. Zo kunnen ze de komende maanden ook nog lekkerĀ twinnen en zijn de setjes ook buiten Valentijnsdag om heel erg leuk!

R Rebels - Maudgeniet.nl
Fenne had geen zin in een fotoshoot, haha!

Zelf had ik nooit zo snel gekozen voor knalrood, geen idee waarom. Misschien omdat ik zelf eerder kies voor rustigere kleuren die iets meer ‘safe’ zijn. Slaat nergens op, i know! Want de knalrode kleuren staat ze allebei heel erg leuk!

R Rebels - Maudgeniet.nlValentijnscollectie
De Valentijnscollectie van R Rebels bevat nog veel meer leuke items! De handmade collectie is te bestellen tot en met 31 januari en alle shirtjes zijn te bestellen tot en met 11 februari. Nieuwsgierig naar de andere items? Kijk dan snel even op de site van R Rebels Kids Clothing! Hou ook mijn Instagram-account in de gaten, want de komende tijd zal ik regelmatig foto’s blijven delen van deze outfit!

 

Wij kregen deze kleding opgestuurd van R Rebels Kids Clothing.

 

1 Comment
Leave a Reply