Kleding

Twinning outfit: letters

  • By
  • 20 februari 2018
  • Sticky
Twinning is winning - Maudgeniet.nl

Guilty! Ik vind het heerlijk om te twinnen. Dat Fenne en Saar dezelfde kleren aan hebben bijvoorbeeld, maar ook om samen met Fenne dezelfde trui aan te hebben. Ik vind het super leuk, hihi. Maar Fenne vindt het ook heel stoer en leuk om dezelfde trui aan te hebben als mama!

Geobsedeerd door letters!
Op dit moment lijkt het bijna wel alsof Fenne een obsessie heeft voor letters. Ik vind dat ze nog lang geen letters hoeft te kennen, ze is tenslotte nog maar 2,5 jaar oud.. En zelf ben ik er nog niet klaar voor! Maar Babytv is leerzamer dan je zou denken.. 😉 En dus kent ze ondertussen bijna alle letters. En die ziet ze ondertussen ook overal terug.

Twinning is winning - Maudgeniet.nl

Twinning is winning: letters!
Hoe stoer is het dan om allebei een trui aan te hebben met een letter er op? Fenne denkt nog altijd dat ik een trui aan heb met de ‘M van Mama!’. Om het niet te ingewikkeld te maken voor haar, laat ik het maar even zo.. 😉 De ‘F van Fenne’ is natuurlijk sowieso helemaal leuk voor haar! En als we dan dezelfde soort trui aan hebben, is Madame weer helemaal blij. Zo leuk!

Baby's Closet - Maudgeniet.nl

Een tijdje geleden kregen Fenne en ik allebei een toffe trui van Baby’s Closet. Een zwarte trui met een witte hashtag; past perfect bij een blogger natuurlijk! 😉 Hier kun je alles lezen over deze twinning outfit! Ook deze truien zijn van Baby’s Closet.

 

Vinden jullie het thuis ook leuk om te twinnen !?

 

No Comments
Leave a Reply