Kleding

Outfit van Fenne en Saar: Sweater pakjes van R Rebels

 • By
 • 25 augustus 2018
 • Sticky
Sweaters R-Rebels / Maudgeniet.nl

Ik vind het heeeeerlijk dat we de laatste maanden een échte zomer in Nederland hadden. Ik heb er echt enorm van genoten, want we waren zoveel buiten met de meisjes. We gingen regelmatig een dagje op pad, speelden veel in de buiten en het zwembad hebben we bijna non-stop in de tuin gehad. Maar heel stiekem kijk ik ook wel weer een beetje uit naar de herfst..

In de herfst vind ik het heerlijk om op de regenachtige zondagen lekker te chillen. Met een grote kop thee ploffen op de bank, make-up vergeten we op die dagen en ik zit dan lekker in mijn chillpak op de bank. Fenne en Saar kunnen aankomende herfst/winter helemaal meedoen met dat bankhangen op die dagen, want onlangs hebben we twee hele leuke sweaterpakjes gekregen van R Rebels voor Fenne en Saar!

Soft Sweater pakjes van R Rebels

Ik wist van te voren niet wat ik zou krijgen van R Rebels, maar besloot om me te laten verrassen. Fenne en Saar zijn allebei ontzettend anders in hun doen en laten. Waar Fenne de hele dag liedjes zingt, klimt Saar het liefste overal boven op. Fenne is stoer en soft, maar Saar is juist stoer en ontzettend ondeugend.

Alsof het zo hoorde, kregen wij voor Fenne een stoer sweater pak met de opdruk ‘Tuttebel’. Precies zoals het bij haar past. Fenne is echt een stoertje, maar heeft ook daarentegen ook echt typisch meisjesgedrag. Madame zingt de héle dag (van 07.00 uur tot 19.30 uur ongeveer) en is volop bezig met ‘mama zijn’ voor alles en iedereen. Saar is echt een rebel en een behoorlijke boef en daardoor ontzettend ondeugend. Maar ooooh, ze kan ook zo ontzettend schattig zijn! Voor Saar kregen we een lichtroze sweater pak met de opdruk ‘Cutie Pie’. Misschien was de opdruk ‘Deugniet’ meer van toepassing geweest, maar deze vind ik ook ontzettend leuk!

De Soft Sweater pakjes van R Rebels bestaan uit een broekje en een sweater. De stof is heel lekker zacht en warm voor aankomende herfst en winter. De pakjes zijn handmade, dus dat vind ik altijd een plus! Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende teksten. Er zijn ook mogelijkheden om de trui te personaliseren door er de naam van jouw kindje op te zetten. Leuk!

Voor nu is het nog iets te warm voor deze leuke sweater pakjes, maar wij zijn dus wel helemaal klaar voor de herfst. Kom maar op met die regenachtige zondagen; wij hangen wel lekker op de bank!

De sweater pakjes zijn verkrijgbaar bij R Rebels voor € 44,95 in de maten 50 tot en met 104.

 

6 Comments
 • nicole orriens

  Ik schrik wel terug voor de prijs, maar dat komt denk ik omdat ik Zeeman prijzen gewend ben. Het is wel leuke kleding.

 • Naomi

  Wat een leuke truien kende het merk niet dus ga zeker eens kijken

 • Lodi

  Wat een ontzettende leuke sweaters zijn dit zeg! Leuk zo met opdruk en helemaal als het redelijk klopt wat er staat 😉

 • melissa

  ik vind ze super leuk eruit xien alleen die prijs is wel heel duur

 • MC Kleuver

  Leuke manier om aan je kleding te komen. Toch denk ik dat veel ouders (vooral moeders waarschijnlijk) het liefste vooraf zien wat ze in huis krijgen.

 • Gabrielle

  De kleding van R Rebel is altijd heel gaaf, leuk dat ze die ook voor kinderen hebben.

Leave a Reply