Kleding

Hulppietje Fenne en Snoeppietje Saar

  • By
  • 15 november 2018
  • Sticky
Sinterklaas kleding - Maudgeniet.nl

Ik blijf het toch zeggen hoor: het grote Sinterklaas-feest vind ik een van de mooiste tradities die ons kleine landje heeft. We gaan dat met twee kleine kindjes in huis natuurlijk uitgebreid vieren. Maar de komende weken hebben we nog veel meer Sinterklaas feestjes op de planning staan. En daarom heb ik twee hele leuke shirtjes gekregen voor Fenne en Saar van de webshop Little Rockstar.

Sinterklaas feestjes

Zaterdag begint het grote feest natuurlijk al met de intocht en daarna beginnen de feestjes natuurlijk pas écht. Thuis vieren we Sinterklaas met de opa’s en oma’s, dan hebben we dat mooi allemaal in een keer gehad. 😉 We maken er natuurlijk een hele gezellige middag van! Maar Sinterklaas komt ook nog bij het kinderdagverblijf, op mama’s werk én op papa’s werk. Veel te veel verwennerij als je het mij vraagt. 😉 Maar dat zijn wel allemaal hele mooie gelegenheden voor de leuke shirtjes.

Hulppietje Fenne en Snoeppietje Saar

Er zijn natuurlijk heel veel leuke shirtjes en outfits te vinden voor dit gezellige feestje. Maar ik vind het juist zo leuk als het gepersonaliseerd is, dus met de namen van de meisjes er op. Fenne en Saar hebben allebei al meerdere shirts en truien gehad met hun letter of hun naam er op, vooral Fenne vindt dat ontzettend leuk. Voor Saar vind ik het vooral heel handig. Omdat ze nog steeds best wel kaal is, krijg ik zo vaak de vraag of het een jongen is. Om haar nou continu roze aan te doen, vind ik ook al zoiets. De naam Saar zegt dan meer dan genoeg! 😉

Op het shirt van Fenne staat ‘Hulppietje Fenne’, wat ze zelf maar al te interessant vindt. Ik heb haar proberen uit te leggen wat hulppietjes doen en nu vindt ze zichzelf vooral heel stoer. Haha! Op het shirtje van Saar staat ‘Snoeppietje Saar’ en daar is geen woord aan gelogen. Fenne heeft tot haar tweede verjaardag vrijwel geen (toegevoegde) suikers gehad, bij Saar is me dat niet gelukt. Zij wil namelijk alles eten wat Fenne eet en daar horen ook snoepjes en koekjes bij. Een echt Snoeppietje dus!

Ik weet wel zeker dat we de komende weken heel veel plezier gaan hebben van deze shirtjes. Wij kregen ze van de webshop Little Rockstar.

1 Comment
  • nicole orriens

    LOL. Wat een grappige hoofddekseltjes zijn dat zeg! Zo’n diadeempje is weer eens wat anders dan de standaard muts. Ik vind het schattig staan!

Leave a Reply