Kleding Ukkiegeniet

Outfit van Saar #1

 • By
 • 18 december 2017
 • Sticky

Ik ben niet gek op winkelen. Tenminste.. Als het gaat om kleding voor mezelf. Kleding shoppen voor de meisjes vind ik ontzettend leuk om te doen. Op Instagram deel ik regelmatig foto’s van de kleren van de meisjes. Daar krijg ik regelmatig reacties op en dat vind ik zo leuk! Daarom besloot ik om de komende tijd ook regelmatig blogs online te zetten over de outfits..

Fenne en Saar waren allebei overal uitgegroeid en dus werd het tijd om te shoppen! Op de een of andere manier hebben zij allebei het talent om overal uit te groeien net voordat de kinderbijslag komt. 😉 Ik vind het altijd weer een uitdaging om de leukste kleertjes te kopen voor de meisjes. En dus gingen we lekker op pad..

Outfit van Saar - Maudgeniet.nl

Jurkje – Hema € 16,- | ★ Maillot – Lidl € 1,99

Een stoer jurkje!
Saar werd geboren met weinig haar.. En nu, vijf maanden later, heeft ze nog steeds bijna geen haar, hihi. Ik vind het dan leuk om haar jurkjes en rokjes aan te doen, zodat je dus wél kunt zien dat het een meisje is.. Maar extra leuk vind ik het wanneer het stoere jurkjes zijn. Geen knalroze met glitters bijvoorbeeld. 😉 En eerlijk toegegeven ben ik het roze voor Saar sowieso allemaal een beetje zat. We hebben de laatste tijd zoveel roze gehad, dat het nu tijd werd voor iets anders..

Fenne en Saar hebben allebei een redelijk lichte huid. Hoe donkerder de kleren zijn die ze aan hebben, hoe mooier het hen staat. Lichte kleuren zoals wit en roze maakt hen vaak alleen nog maar bleker! En dus kochten we een zwart en stoer jurkje voor Saar.

Outfit van Saar - Maudgeniet.nlComplete outfit voor € 17,99
De Hema is een van mijn favoriete winkels! Niet alleen voor baby- en kinderkleding, maar ook voor heel veel andere leuke spulletjes. Ik kom er veel te vaak, haha! Fenne en Saar hebben dan ook allebei regelmatig kleding aan van de Hema. Het zwarte jurkje, met schattig riempje, voor Saar kochten we voor € 16,00 bij de Hema.

De maillot met de vosjes vind ik echt ontzettend leuk. Nog niet zo lang geleden bestelde ik ook zoiets voor Fenne, maar dan in het grijs en via AliExpress. Totdat ik afgelopen week boodschappen ging doen bij de Lidl en daar een soortgelijke maillot voor Saar tegenkwam. De maillot met de vosjes kocht ik dus bij de Lidl, voor maar € 1,99! Alles bij elkaar kostte dit setje dus nog geen achttien euro. En het staat haar zo leuk. Ik ben er helemaal blij mee!

Ik ben benieuwd!
Tijdens het shoppen hebben we natuurlijk nog veel meer gekocht dan alleen deze outfit.. Na het shoppen plaatste ik een poll op Instagram Stories met de vraag of jullie een shoplog wilden zien op Maudgeniet.nl. Nu ben ik benieuwd naar jullie reacties! Vinden jullie het leuk om de komende tijd nog meer outfits van Fenne en Saar voorbij te zien komen op mijn blog?

 

4 Comments
 • Karin

  Wat een leuke outfit! Die maillot is echt stoer. En dat talent voor overal uitgroeien vlak voor de kinderbijslag hebben volgens mij meer kindjes, want ik heb er ook zo één 😛

  • Maud

   Dankjewel Karin! Haha, hebben onze meisjes dat in ieder geval gemeen! 😉 Hopelijk valt jullie 2e meisje mee wat dat betreft, hahah!

 • Isa

  Het is dat we geen dochter hebben. Is toch te leuk <3

  • Maud

   Hihi, ik vind het ook zoooo schattig! En dat met die dikke beentjes en die luierkont, hihi!

Leave a Reply