Kleding Ukkiegeniet

Outfit van Saar: Sweet Petit collectie van Prénatal

  • By
  • 15 maart 2018
  • Sticky
Sweet Petit Prenatal / Maudgeniet.nl

Sinds ik kindjes heb (twee meisjes!), kan ik niet meer stoppen met shoppen. Waar ik er eerder (voor mezelf) een hekel aan had, vind ik het nu heerlijk. Gelukkig voor mij groeien Fenne en Saar allebei behoorlijk snel, waardoor ik steeds weer mag shoppen. Extra leuk nu het ook nog eens voorjaar wordt!

Sweet Petit Prenatal / Maudgeniet.nl

Onlangs mocht ik kleding uitzoeken voor de meisjes uit de nieuwe Sweet Petit collectie van Prénatal. Eerder liet ik al een leuk setje voor Fenne zien, maar ik mocht natuurlijk ook een setje voor Saar uitzoeken. Vier keer per seizoen komt er een nieuwe collectie en ik vind de huidige collectie Sweet Escape echt ontzettend leuk! Het leuke is dat alle kledingstukken matchen bij elkaar en ze hebben allemaal frisse en warme kleuren, fijn!

Sweet Petit Prenatal / Maudgeniet.nl

Lees ook: Outfit van Fenne – Sweet Petit collectie van Prénatal

Te schattige babykleding!
De collectie heeft kleding voor peuters en voor baby’s. Ik vind het altijd zo leuk om kleding voor Saar uit te zoeken. De ene keer wil ik het heel stoer, en de andere keer juist heel schattig. Deze keer koos ik voor een combinatie, ook leuk! Het pakje is schattig en stoer tegelijk. Voor Saar zocht ik een leuk pakje uit. Het pakje is donkergrijs met twee bandjes (gekruist aan de achterkant) en heeft mooie houten knoopjes. Het shirtje voor eronder is wit met een leuke print in verschillende zachte kleuren. Thuis had ik nog een roze maillot liggen voor haar en die past er precies bij. Ik ben verliefd!

Sweet Escape
De Sweet Escape collectie is verkrijgbaar bij de winkels van Prénatal en in hun webshop. Ze hebben niet alleen toffe kleding voor meisjes, maar zeker ook voor jongens. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 104. Op Instagram deelde ik nog een aantal foto’s van deze outfit!

 

Wat vind jij van de nieuwe Sweet Petit collectie?

 

No Comments
Leave a Reply