Kleding

Outfit van Saar: setje voor de herfst van Mommy Makes (tuinbroek + trui)

  • By
  • 7 september 2018
  • Sticky
Mommy Makes - Maudgeniet.nl

De herfst komt er weer aan en daar heb ik ook echt wel weer zin in. Ik vind het altijd zo’n fijn seizoen; we kunnen dan nog lekker naar buiten, al die mooie kleuren buiten en ook binnen kunnen we het weer gezellig maken. En wat nog leuker is.. Dan heb ik ook weer een excuus om te shoppen voor de kindjes! De kledingcollecties van dit seizoen hebben zoveel mooie kleuren, dat wordt dus een hele leuke garderobe scoren voor de meisjes! Ondertussen hebben we al een heel leuk setje gekregen van Mommy Makes!

Mommy Makes

Via Instagram kwam ik in contact met Jadzia, ik volgde haar al een tijdje en werd vaak hebberig bij het zien van alle mooie outfits die ze zelf maakt. Toen ze vroeg of ik een setje voor Saar wilde testen, kon ik alleen maar heel hard JA roepen!

Ik vind het altijd extra leuk en bijzonder wanneer Fenne en Saar kleding aan hebben die écht nog zelf gemaakt zijn. Mommy Makes is daar een mooi voorbeeld van; zij maakt kleding, accessoires, boxkleding en babyspeelgoed helemaal zelf en daardoor is het allemaal net wat unieker. Ik ben fan!

Tuinbroekje en trui met ruffles

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Saar is een pittig en eigenwijs dametje. Een tuinbroekje past dan ook helemaal bij het karakter wat ze heeft en ik moet er stiekem een beetje om lachen als ze het aan heeft, het staat haar zo leuk! Het tuinbroekje heeft leuke details, de naad in de broekspijpen staat lekker eigenwijs, het tuinbroekje heeft leuke zakken aan de voorkant en gekruiste straps op de rug. En extra leuk detail: de knoopjes passen perfect bij de trui.

Op de webshop van Mommy Makes staat het tuinbroekje met witte knoopjes, maar ik wilde er graag een zwarte trui bij en dus kregen we ook zwarte knoopjes op de tuinbroek. Dat is juist zo leuk aan handgemaakt! De zwarte trui is eigenlijk heel simpel, maar de ruffles maken het juist ook weer een beetje eigenwijs. Ik hou er zo van! Uiteraard kunnen we het setje ook goed combineren met andere kledingstukken.. Maar dit setje laat precies zien hoe Saar is: ondeugend, eigenwijs en oh zo schattig!

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de collectie van Mommy Makes? Neem dan eens een kijkje op haar webshop! Goed om te weten: zij maakt ook kleding voor prematuur geboren baby’s, want zij verdienen natuurlijk ook mooie én comfortabele kleding! Een aantal kledingstukken zijn er dus al vanaf maat 44 en vrijwel alles wordt tot en met maat 104 gemaakt.

Mommy Makes - Maudgeniet.nl

1 Comment
  • nicole orriens

    Wat een superleuk broekje is dat. Ik ga die webshop zeker eens bekijken.

Leave a Reply