Kleding

Outfit van Fenne en Saar: jurkjes van Maxomorra

  • By
  • 20 november 2018
  • Sticky
Outfit Maxomorra - Maudgeniet.nl

Hoe ouder Fenne en Saar worden, hoe leuker ze samen als zusjes zijn. Ze zijn in bijna niks hetzelfde en verschillen enorm, zoals qua uiterlijk als in hun gedrag. Maar juist dat zorgt er misschien wel voor dat ze zo leuk zijn samen. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen en dat is lekker spelen in het bos!

Spelen in het bos

Fenne en Saar vinden het ontzettend leuk om te spelen in het bos. Ze hebben samen de grootste lol terwijl ze samen rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ze slepen met takken, verstoppen zich achter een boom en vervolgens krijg ik ze maar moeilijk weer mee naar huis. We gaan dan ook regelmatig naar het bos, een stukje wandelen, lekker rennen en spelen, takjes en dennenappels zoeken en gewoon lekker genieten met z’n allen. Heerlijk om buiten te zijn en daar onze vrije tijd samen te besteden.

Outfit Maxomorra - Maudgeniet.nl

Matchende jurkjes van Maxomorra

Van Maxomorra mocht ik jurkjes uitzoeken voor de meisjes. Dit Zweedse merk heeft allemaal organic kleding met heel veel leuke prints. De prints zijn vaak redelijk druk met allemaal leuke patroontjes. Ik vind het altijd leuk als de meisjes hetzelfde aan hebben (Twinning is winning!). Maar ik vind het eigenlijk nog leuker als het uit dezelfde collectie komt, maar net even wat anders is. Dus ik koos twee hele leuke jurkjes van Maxomorra voor de meisjes. Het model is hetzelfde, het idee ook.. Maar de kleur en de print is net even wat anders.

Outfit Maxomorra - Maudgeniet.nl

Het jurkje van Fenne is lichtbruin met allemaal schattige hertjes er op. Ze heeft hier ook nog een legging van, maar bij dit jurkje vind ik dat net even te veel van het goede. De legging is wel heel erg leuk bij haar spijkerjurkje bijvoorbeeld! Saar heeft hetzelfde jurkje als Fenne, maar dan in het groen/blauw en met allemaal wasbeertjes er op. Ik vind ze zo leuk!

De kleding van Maxomorra is te verkrijgen in verschillende (kleding)webshops, waaronder Bol.com.

Wij mochten deze jurkjes uitzoeken van Maxomorra. Ik ga geen samenwerkingen aan met merken of bedrijven waar ik niet achter sta, daarom lees je hier ook alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply