Kleding

Outfit van Fenne: haar derde verjaardag

  • By
  • 2 juni 2018
  • Sticky
Verjaardagsoutfit / Maudgeniet.nl

Het is alweer een week geleden dat we de derde verjaardag van Fenne vierden. Ik kan nog steeds amper geloven dat mijn grootste kleine meisje alweer zó groot is. Misschien kan ik het wel geloven, maar wil ik het gewoon niet geloven. Deze emo-mama heeft er soms namelijk best wel een beetje moeite mee dat Fenne en Saar zo snel groot worden. Hihi.

Maargoed.. Ze werd dus drie en dat werd bij ons in huis natuurlijk groots gevierd. Ze kreeg prachtige cadeaus, ik bakte zelf de taart voor haar en uiteraard hoorde er ook een hele toffe outfit bij. Ik ben er van overtuigd dat onze meisjes nooit genoeg kleding kunnen hebben, hihi. 😉 Dus dit was weer een perfect excuus om te shoppen!

Verjaardagsoutfit / Maudgeniet.nl

Lees ook: Recept – de spekjestaart voor Fenne’s derde verjaardag

Ikbenzomooi.nl is vernieuwd!
Eerder dit jaar ontdekte ik de webshop Ikbenzomooi.nl en bestelde ik daar ook al een leuke outfit voor Fenne. Destijds was de webshop prima, maar niet zo heel functioneel. Echter vond ik de webshop zó leuk, omdat het aanbod er zo leuk was. Je vindt hier namelijk heel veel toffe merken en daar hou ik wel van! Maar onlangs is deze shop dus vernieuwd. Nu is het aanbod er niet alleen heel erg leuk, maar is de webshop ook nog eens heel handig en functioneel. Ik kan hier echt uren blijven kijken en 100 dingen in mijn winkelmandje gooien, om er vervolgens -met pijn in mijn hart- weer 95 items uit te gooien.

Verjaardagsoutfit / Maudgeniet.nl

Dé verjaardagsoutfit van Fenne
Fenne had het al weken (misschien wel maanden) over haar verjaardag. Regelmatig werd ze ‘s morgens wakker met de vraag of ze nu al drie jaar was. Iedere keer moesten we haar weer teleurstellen, arm kind.. Tot de week dat ze jarig was, toen konden we haar uitleggen dat ze nog maar vier keer hoefde te slapen, nog maar drie keer, etc. etc.

In de laatste dagen hadden we het er natuurlijk over dat ze extra mooie kleren aan mocht op haar grote feestje en dus bestelde ik ze dit keer bij Ikbenzomooi.nl. Ondertussen weten jullie vast wel dat Fenne een stoer meisje is en dus werd het ook een redelijk stoere outfit. We kozen voor een stoere korte broek van CarlijnQ; ik had dit merk al zo vaak gezien, maar nog nooit gekocht. Ik was er dus behoorlijk nieuwsgierig naar.. Voor het t-shirt kozen we een leuk shirt van Tumble N Dry, dit vind ik sowieso een fijn merk en toevallig vind ik dit ook echt een heel leuk shirt. Het staat haar zo leuk!

Verjaardagsoutfit / Maudgeniet.nl

★ Korte broek: CarlijnQ Electric Zebra | ★ T-shirt: Tumble N Dry Pieternel |

Uiteindelijk was het op haar verjaardag ontzettend warm. ‘s Morgens had ze de kleren nog aan, maar ‘s middags liep ze vooral rond in haar bikini en was ze veel te druk met spelen in het zwembad. Gelukkig is deze outfit niet alleen maar geschikt voor haar verjaardag, maar sowieso erg leuk. Ze kan het natuurlijk ook aan naar het kinderdagverblijf, op vakantie of gewoon thuis. En het leuke is.. We kunnen het met heel veel andere outfits combineren, zo leuk! Ik ben er helemaal blij mee!

Op naar een nieuw excuus om te shoppen.. 😉

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen, maar je leest hier -zoals altijd- alleen mijn eigen mening!

 

No Comments
Leave a Reply