Kleding Ukkiegeniet

Outfit van Fenne: lekker stoer en eigenwijs!

  • By
  • 10 april 2018
  • Sticky
Outfit van Fenne - Sooco / Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een toffe outfit van Fenne liet zien. Maar geloof me.. Als iets moeilijk is, dan is het wel om outfit-foto’s te maken met een ontzettend eigenwijze peuter. Eerder probeerde ik regelmatig ‘stiekem’ even een foto te maken van haar, maar dit resulteert eigenlijk altijd in foto’s met drukke en rommelige achtergronden. En daar stoor ik me zo aan. Hihi.

Meestal vindt Fenne het niet leuk om op de foto te gaan. Ik heb me wel eens afgevraagd hoe al die brandreps op Instagram dat doen; die kindjes staan altijd zo mooi en schattig op de foto. Om jaloers op te worden! Ik moet Fenne vaak omkopen en chanteren met allerlei dingen. Nu hebben we een nieuwe tactiek: ‘Als mama klaar is, mag jij een foto van mama maken. Ja, met mama’s camera.’ Heel leuk vindt ze dat, gelukkig maar!

Maudgeniet.nl

Lekker stoer en eigenwijs!
De kinderbijslag was weer binnen en dat betekent natuurlijk dat er weer geshopt mag worden! 😉 Fenne is van zichzelf nogal een schoffie of een Floddertje. Ik kan niet zeggen dat ze een typisch meisje-meisje is. Stoere kleding vind ik haar dan ook een stuk leuker staan, juist omdat het zo bij haar past. En deze outfit past echt bij haar, de outfit is zó typisch Fenne! Lekker stoer en eigenwijs, ik hou er van!

En toen ik haar dus vertelde dat mama graag even een paar foto’s wilde maken, werkte ze -voor de verandering- een keer mee! Ze mocht van mij bijvoorbeeld op haar bed springen. “Ja hoor Fenne, tuurlijk mag dat met jouw schoenen aan!” En daarna vertelde ik haar hoe ze moest gaan staan, ze leek het nog leuk te vinden ook. Wauwie, dat mag in de krant! Het resultaat is niet precies zoals ik het in m’n hoofd had, maar de foto’s zijn goed genoeg om haar outfit te laten zien! 😉

Outfit van Fenne - Sooco / Maudgeniet.nl

★ Shirtje – Babyenpeuterkleding.com | ★ Broek – Zara | ★ Schoenen – van het merk Jochie en gekocht bij Sooco.

De outfit
De outfit heb ik bij verschillende winkels en webshops gescoord. Ik vind het altijd leuk als Fenne monochrome kleding draagt, dus in de kleuren zwart/wit/grijs. Dit shirtje vind ik echt geweldig. Eigenlijk heel simpel, maar het past perfect bij haar. Ze is een echt papa’s kindje en ze lijkt ook zo’n 99% op Jasper, heerlijk om te zien! Het shirtje shopte ik bij Babyenpeuterkleding.com, een van mijn favoriete webshops! Het broekje shopte ik bij Zara en het broekje zit lekker baggy.

Outfit van Fenne - Sooco / Maudgeniet.nl

De schoenen
De schoenen bestelde ik via Sooco. Sooco is een hele leuke schoenenwinkel in Enschede, maar ze hebben dus ook een hele leuke webshop. Hier shop je niet alleen kinderschoenen, maar ook voor dames en heren. Ik heb er al meerdere schoenen geshopt, de keuze is reuze!

Het werd dan ook moeilijk om de perfecte schoenen te vinden voor Fenne. Ik wilde graag witte sneakers voor haar, hartstikke stoer en perfect voor de lente! Maar 100% wit is geen slimme keuze met onze terrorpeuter en dus koos ik uiteindelijk voor deze schoenen van het merk Jochie. De sneakers zijn wel wit en stoer, maar er zit een klein printje op. Waardoor vlekjes iets minder opvallen.. Ideaal! 😉

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

No Comments
Leave a Reply