Kleding

Outfit van Fenne en Saar: Klaar voor de lente!

  • By
  • 16 april 2018
  • Sticky
Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

Ik kan ein-de-lijk zeggen dat ik lentegevoel heb. De koude maanden met al die regen zijn (hopelijk) voorbij en vanaf nu kunnen we optimaal genieten van de lente. Ik heb weer regelmatig vrolijke bloemen in huis en Fenne en Saar hebben allebei ook een hele leuke nieuwe outfit. Klaar voor de lente!

De perfecte outfit zoeken voor Fenne

Onlangs liet ik nog een hele stoere en eigenwijze outfit van Fenne zien; een outfit die precies laat zien hoe ze is. Maar ik vind het heel leuk om te experimenteren met kleren; welke stijl staat haar wel en welke wat minder? En hoe kunnen we stijlen combineren, zodat het toch helemaal past bij Fenne? Ondertussen ben ik er achter gekomen dat die leuke tutu-rokjes haar niet staan, op de een of andere manier is ze daar gewoon te lomp voor, haha! Dus ging ik op zoek naar een outfit die minder stoer is, echt een meisjes-outfit is en die ook nog leuk staat bij Fenne..

Lees ook: Outfit van Fenne – lekker stoer en eigenwijs!

Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

Een nieuwe outfit voor Fenne gevonden!

Uiteindelijk heb ik een hele leuke outfit gevonden voor Fenne. Een knalroze jurkje nog wel; meisjesachtiger dan dit gaan we het voorlopig niet vinden. 😉 Maar door de legging en witte sneakers wordt de outfit weer een stuk stoerder. Win-win-situatie. En goed nieuws; Fenne vindt het zelf ook leuk! Jup, ze moet nog 3 jaar worden.. Maar ze weet heel goed wat ze niet mooi vindt!  Zelfs de foto’s maken voor dit artikel vond ze leuk. #Wereldwonder!

Laatst had Fenne deze outfit aan en toen zei een vriendinnetje van mij.. ‘Dit is alles waarvan we dachten dat het Fenne niet is en toch staat het haar ontzettend leuk!’ En dat is eigenlijk helemaal waar.. De vrolijke kleurtjes vind ik ontzettend leuk, zeker voor de lente!

Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

De perfecte outfit zoeken voor Saar

Saar is ondertussen al 9 maanden op de wereld, 9 maanden alweer! Maar ondertussen ben ik nog steeds op zoek naar een stijl die goed bij haar en haar karaktertje past. Saar is ontzettend lief en relaxt, maar ook behoorlijk fel. Hihi. Als babytje had ze vrijwel altijd boxpakjes/onesies aan, heerlijk vond ik dat! Die lieve babypakjes maken het ‘baby zijn‘ helemaal af, zo ontzettend schattig! Maar nu wordt ze daar eigenlijk al een beetje te groot voor.. Dus shopte ik regelmatig monochrome kleding voor haar en daar ben ik echt wel fan van!

Maar het is ook leuk om eens een beetje te variëren en haar niet altijd alleen maar zwart, wit of grijs aan te doen. En dus ging ik ook voor Saar op zoek naar een outfit die helemaal bij haar past.

Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

Een nieuwe outfit voor Saar gevonden!

En ook voor Saar vond ik een hele leuke outfit. Een donkerblauw shirtje met schattige strikjes er op. Een paar van de strikjes matchen zelfs bij de knalroze legging, hihi! Om de outfit echt meisjesachtig te maken, shopte ik er een rokje bij van een zachte jeansstof. Heerlijk om zo’n dikke luierkont in zo’n rokje te zien, hihi!

Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

Leuke voorjaarscollectie bij Bampidano.

Wij mochten deze outfits uitzoeken bij Bampidano en ik vond het moeilijk om te kiezen. De voorjaarscollectie van Bampidano is zo ontzettend leuk! Je kunt deze collectie vinden op de website van Bampidano. Op de website vind je ook de verschillende verkooppunten en webshops, de collectie is ook te vinden op Bol.com.

 

No Comments
Leave a Reply