Kleding

Nieuwe voorjaarskleding voor de meisjes | Joep & Isa kinderkleding

  • By
  • 8 april 2020
  • Sticky
Joep & Isa kinderkleding - Maudgeniet.nl

Yes! Eindelijk heeft het voorjaar zich weer laten zien.. Na nauwelijks een echt wintergevoel gehad te hebben, zijn wij nu thuis volop aan het genieten van de zon. De meisjes spelen bijna hele dag buiten met hun fiets, step, stoepkrijt, water-ellende en weet ik veel wat nog meer. Heerlijk vind ik dat! Maar dat betekent ook dat we nieuwe kleding moesten aanschaffen voor de meisjes en ik ontdekte de leuke webshop Joep & Isa kinderkleding!

Nieuwe kleding voor de meisjes!

Fenne en Saar hadden allebei nog genoeg zomerkleding hoor, het enige probleem was dat alles te klein was geworden, haha. Iedere keer vind ik het weer onvoorstelbaar hoe hard ze allebei ‘ineens’ kunnen groeien! Maar het voordeel is dan natuurlijk dat mama weer mag shoppen voor ze.. Uiteindelijk koos ik twee mooie sets voor de meisjes. Dat lijkt misschien heel makkelijk, maar iets uitzoeken wat Saar ook mooi vindt is nogal een uitdaging!

Joep & Isa kinderkleding - Maudgeniet.nl

Huilende Saar..

Toen het pakketje binnenkwam voor de dames waren ze allebei ontzettend blij! Ze vonden hun kleren prachtig en konden niet wachten tot ze het aan mochten doen. Alleen toen we het binnenkregen was het nog koud, te koud om met korte mouwen te lopen.. Maar afgelopen weekend trokken we de setjes uit de kast en tot mijn grote verbazing begon Saar te huilen. Ze vond haar supertoffe jumpsuit van Quapi niet (meer) mooi! Uiteindelijk wilde ze het aan, maar alleen als haar spijkerjasje (ook van Quapi) er bij aan mocht – want die vond ze zooooo mooi! (Ja echt hoor, ze is 2,5 jaar en heeft zo’n uitgesproken mening over alles – en dus ook over haar kleding!)

De komende periode ga ik denk ik nog heel veel discussies voeren met Saar over deze toffe jumpsuit. De jumpsuit is met korte mouwen en ik vind ‘m zooo mooi en extra leuk met die Bergstein laarsjes, hihi!

Joep & Isa kinderkleding - Maudgeniet.nl

Supervrolijke Fenne!

Fenne was daarentegen helemaal door het dolle heen, ze was zo blij dat ze eindelijk deze kleren aan mocht! Fenne was vooral heel benieuwd of haar rok wel goed kon draaien en dat is helemaal goedgekeurd. De set van Fenne is van het merk Levv, wat ik een heel fijn merk vind voor smalle meisjes zoals Fenne. Voor haar is het vaak moeilijk om kleding te vinden wat goed past én de juiste kleur heeft. Veel kleuren maakt haar namelijk nog bleker dan dat ze is, maar het rode shirt staat haar ontzettend goed! Ondertussen is het al warm genoeg om de legging uit te doen, maar de set blijft erg leuk!

Joep & Isa kinderkleding

Ik ontdekte de webshop Joep & Isa kinderkleding en ik kon bijna niet kiezen; hier vind je de mooiste merken van goede kwaliteit. Denk dan bijvoorbeeld aan Vingino, Levv, Quapi en nog veel meer mooie merken! Ze hebben zowel meisjeskleding als jongenskleding en het wordt snel geleverd (ook fijn!). Wij zijn er in ieder geval helemaal blij mee!

No Comments
Leave a Reply