Kleding

Klaar voor de herfst met deze leuke herfst outfit!

  • By
  • 16 oktober 2018
  • Sticky
Herfst outfit Stoere kindjes / Maudgeniet.nl

De laatste weken zijn we veel in het bos te vinden, want in de herfst is het bos op z’n mooist! We wandelen verschillende kinderroutes, we zoeken kastanjes, klimmen over boomstammen of spelen de Herfst Bingo. We hebben natuurlijk steeds heel veel geluk met het mooie weer, een heerlijke Indian Summer! Maar ook als binnenkort de herfst écht gaat beginnen en het wat vaker gaat regenen, kunnen we nog steeds het bos in. Zeker met deze leuke herfst outfit.

Elke dag buiten spelen

Onlangs las ik een artikel waar in stond dat kinderen elke dag minimaal twee uur buiten moeten spelen. In de zomer is dat natuurlijk geen probleem, meestal zijn de kinderen dan vaker buiten dan binnen. Maar in de herfst is dit vaak een stuk ‘lastiger’, juist ook omdat het veel vaker regent. Maar een wandeling door het bos doet vaak wonderen, daar kun je je rustig een hele middag of zelfs een hele dag vermaken. Ook als het koud is of als het regent. En met de nieuwe herfst outfit van Fenne is het helemaal geen probleem meer!

Herfst outfit Stoere kindjes / Maudgeniet.nl

Fenne heeft een nieuwe herfst outfit

Fenne heeft een nieuwe herfst outfit, perfect voor regenachtige dagen. Ik vind het heel belangrijk om het buiten spelen te stimuleren en met kinder regenkleding kunnen we eigenlijk altijd naar buiten. Ook als het koud is: een dikke trui er onder en gaan! Onlangs zochten wij een hele leuke regenjas uit; rood met witte stippen. Zo’n peutertje in zo’n jas.. Ik vind het ontzettend schattig en meisjesachtig staan! De jas zit wat wijder en is daardoor juist ideaal om in rond te rennen, te klimmen en vooral heel veel te spelen.

Regenlaarsjes hadden we al in overvloed, verschillende merken, kleuren, hoogtes en maten staan hier in de gang. Kleine meisjes worden groot en helaas groeien die voetjes ook mee. Dat betekent dus ook dat heel veel van de laarsjes bij ons in huis Fenne niet meer passen. En regenlaarzen die precies passen bij de jas, maakt het natuurlijk nog leuker. En toevallig hadden we deze nog niet. Ik vind het altijd zo leuk om foto’s te maken van de kindjes, zeker als we lekker in het bos zijn, en deze regenlaarsjes kind maakt het natuurlijk ook nog eens een stuk fotogenieker. Lucky me! Ook fijn: boven aan de laars zit een soort koordje, waarmee je de laarsjes kunt aantrekken. Dan ben je er van verzekerd dat er geen water, modder, takjes of wat dan ook in de laars komen.

Hebben jouw kindjes ook regenkleding, zodat ze lekker buiten kunnen (blijven) spelen?

Herfst outfit Stoere kindjes / Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply