Kleding

Outfit van Fenne en Saar: Klaar voor de herfst!

  • By
  • 27 september 2018
  • Sticky
Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

Jeeetje, wat hebben wij een fijne zomer gehad! Van mei tot en met half september hebben we niet of nauwelijks een lange broek of lange mouwen aan gehad. Maar nu ziet het er toch echt naar uit dat de zomer voorbij is en de herfst begint. En dat betekent natuurlijk ook dat Fenne en Saar nieuwe kleren nodig hebben, want lange broeken of longsleeves hebben de meisjes vrijwel niet meer. Afgelopen lente mochten we kleding uitzoeken van Bampidano en ik moet zeggen dat ik het een ontzettend fijn merk vind! We hebben er zoveel plezier van gehad, dus ook voor de herfst zochten we weer leuke outfits uit.

De outfit van Fenne

Oh god, Fenne heeft sinds kort zelf ook een mening over haar eigen kleding. Sommige kledingstukken wil ze de hele dag aan, van andere items wil ze juist weer he-le-maal niks weten. Tja, je bent een peuter of je bent het niet natuurlijk! Ik vond het voor haar dus best wel moeilijk om iets te bestellen, want ik kan echt totaal niet inschatten wat ze er van vindt.. Maar met deze outfit scoor ik punten, die vind ze echt heel erg leuk. En eerlijk toegegeven.. Het staat haar ook zo leuk! Heel meisjesachtig, maar toch heel stoer. De combinatie van het knalroze met het donkerblauwe vind ik echt geweldig! De items hebben hele mooie details. Zowel in de stof als in de kleding zelf, zoals bijvoorbeeld de ruffles op de trui en de elastieken band bij het rokje

De outfit van Saar

Voor Saar is het stukken makkelijker om een outfit uit te zoeken, zij heeft natuurlijk nog geen mening. En als ze die heeft, dan kan ze die niet vertellen. Haha! Saar heeft heel veel monochrome kleding en ik vind dat ook echt ontzettend leuk. Maar ze is nu ruim een jaar en nog steeds hartstikke kaal, dus je kunt je voorstellen dat we dan regelmatig vragen krijgen over hoe oud ‘hij’ is bijvoorbeeld.. 😉 Dus het wordt tijd voor een meisjes-outfit! En nu ze kan lopen staat een jurkje haar ook pas écht leuk, dus hoppakee: een knalroze jurkje voor Madame!

Extra leuk vind ik dat de outfits dezelfde kleurstellingen hebben, donkerblauw met een hele mooie kleur roze. Ze hebben niet dezelfde kleding aan, maar wel in dezelfde stijl. Ik noem het ‘Twinning 2.0’! 😉

De outfits zijn ze allebei nog net ietsjes te groot of ze zijn op de groei gekocht, hoe je het maar noemen wilt. Ik weet zeker dat wij hier heel veel plezier van hebben in de herfst en de winter! Wij mochten deze outfits uitzoeken bij Bampidano en ik vond het moeilijk om te kiezen. De najaarscollectie van Bampidano is zo ontzettend leuk! Je kunt deze collectie vinden op de website van Bampidano. Op de website vind je ook de verschillende verkooppunten en webshops, de collectie is onder andere ook te vinden op Bol.com.

No Comments
Leave a Reply