Ukkiegeniet

Het eerste woordje is gezegd..

 • By
 • 28 maart 2018
 • Sticky
Het eerste woordje / Maudgeniet.nl

Ik kan wel zeggen dat Fenne al vanaf dag 1 een echt papa’s kindje was. We hebben echt fases gehad dat ze niks (ik herhaal: niks!) van mij wilde weten en haar hele wereld om papa draaide. Jeetje, wat was ik daar soms verdrietig om. Gelukkig was dat maar een fase en begrijp ik dat nu ook.. 😉 Achteraf heel verklaarbaar dus dat haar eerste woordje ‘papa’ was..

Bij Saar is het anders.. Ik kan niet echt zeggen of zij een mama’s kindje of een papa’s kindje is. Tot nu toe vindt ze ons allebei erg leuk. 😉 Bij Saar had ik uiteraard al mijn hoop gevestigd op het feit dat haar eerste woordje ‘mama’ zou zijn. De laatste dagen was ze al druk bezig met ‘dada’ en ‘nana’. En dus zat er voor mij niks anders op dan haar compleet te hersenspoelen en de hele dag ‘MAMA’ tegen haar te zeggen…

Het eerste woordje / Maudgeniet.nl

Maar alles was voor niets..
Want opeens zei ze het.. ‘PAPA‘! Jasper deed spontaan een vreugdedansje en ik kon bijna in huilen uitbarsten. Bloed, zweet en tranen had ik in mijn hersenspoel-actie gegooid. En nu zei ze gewoon ‘papa’! Ook niet één keer, maar ze zegt het nu zo’n beetje de hele dag. Ook haar wereld draait nu om papa.. 😉 En ik moet maar gaan accepteren dat ik twee meisjes in huis heb, die toevallig allebei ook nog papa’s kindjes zijn. Hihi.

Op naar de volgende woordjes!
Fenne zag natuurlijk dat Jasper en ik als een gek voor Saar ‘papa’ en ‘mama’ stonden te schreeuwen. Laten we het er maar op houden dat ze een klein kopieerapparaatje is, want zij staat ook regelmatig bij Saar. ‘Fenne! Sssseg ma Fenne, Saar! Fenne.. Fen-ne! Kom op Saartje, ssssseg ma Fenne! Ik ga het jou leren!’ Hihi. Té schattig om te zien!

 

 

2 Comments
 • Nicole Orriëns

  Wacht maar, er komt vast een moment waarop je blij bent dat ze steeds Papa zegt in plaats van mama. Als je bijvoorbeeld even rust wilt : )

  • Maud

   Hihi, daar heb je helemaal gelijk in!

Leave a Reply