Ukkiegeniet

Getest door Saar: Tiny Rituals

 • By
 • 18 september 2017
 • Sticky
Tiny Rituals

Toen Saar geboren werd hebben we zo veel leuke cadeau’s ontvangen! Ik vond het ontzettend leuk om boeken te krijgen, maar we kregen ook veel leuke kleertjes, cadeaubonnen en een babyset van Rituals: Tiny Rituals. Zelf vind ik de producten van Rituals heerlijk, dus ik was heel nieuwsgierig naar de babyvariant!

Tiny Rituals

Lees ook: 10 leuke boeken als kraamcadeau

Begrijp me niet verkeerd.. Net als alle andere moeders vind ik de geur van Zwitsal heerlijk! Ik vind ook echt dat die geur een beetje bij de prille babytijd hoort, hihi. Maar onlangs probeerde ik dus de Tiny Rituals set en ik ben fan!

In de giftset zat een badolie, een hair & body wash en een bodylotion. Alle producten zijn hypoallergeen en bevatten alleen maar milde producten, waaronder amandelolie en rijstmelk. Daardoor voelen alle drie de producten lekker zacht aan, ruiken ze heerlijk en prikken ze niet in de oogjes!

Rituals geeft mij altijd een heerlijk luxe gevoel. Alsof ik thuis mijn eigen wellnessmomentjes kan creëren. Nu kan ik ook voor Saar een baby-wellnessmomentje creëren, hihi. En hoewel Fenne geen baby meer is, vind ik het heerlijk om de Tiny Rituals collectie ook bij haar te gebruiken.

Tiny Rituals

De giftset
Ik kreeg de giftset als kraamcadeau en ben er ontzettend blij mee. De inhoud hiervan is als volgt: 1x Tiny Rituals Baby Body Lotion (50ml), 1x Tiny Rituals Baby Hair & Body Wash (50ml) en 1x Tiny Rituals Baby Bath Oil (75ml). Voorlopig ga ik een beetje zuinig aan doen met deze producten, want ik zou het jammer vinden als ze al zo snel op zijn! Haha!

Tiny Miracles
Na een beetje research kwam ik er achter dat 10% van de opbrengst van de Tiny Rituals collectie naar de stichting Tiny Miracles gaat. Deze stichting zorgt er voor dat kansarme kinderen in India een betere start krijgen. Een mooi initiatief!

De Tiny Rituals collectie is onder andere te koop bij Rituals, maar ook op Bol.com. Voor de giftset met deze drie producten betaal je € 17,50.

Dit is geen gesponsord artikel. 

 

2 Comments
 • Charell

  Zo lekker!!! Noméh was ik hier ook altijd mee. Ken jij de room & linen spray ook van Tiny rituals? Echt een aanrader om de vieze luiergeurtjes weg te krijgen op de slaapkamer!

  • Maud

   Neeeee, die ken ik (nog) niet! Maar lijkt me heerlijk.. En ik doe niet aan luieremmers en dergelijke op de slaapkamers, dus die luiergeurtjes vallen gelukkig wel mee! Haha!

Leave a Reply