Spelen Ukkiegeniet

Getest door Fenne: de blokken van Biobuddi!

  • By
  • 23 december 2017
  • Sticky
Biobuddi - Maudgeniet.nl

Wat speelgoed betreft is Fenne best wel een beetje kieskeurig. Wanneer ze iets nieuw heeft, vindt ze vrijwel alles leuk.. Maar uiteindelijk zijn het toch altijd dezelfde dingen waar ze mee speelt. Ze is bijvoorbeeld gek op boekjes, knutselen, Zoef Zoef dieren en duplo.

De afgelopen dagen testten wij de blokken van Biobuddi. Bouwen met blokken is niet alleen leuk en gezellig, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van onze terror-peuter! Hiermee stimuleren we onder andere de fijne motoriek en we kunnen er veel leerzame spelletjes mee doen. Denk dan bijvoorbeeld aan: “Het groene blokje doen we nu naast het gele blokje.”

Letters leren
Op dit moment is Fenne nog maar 2,5 jaar, maar is ze toch al bezig met letters. Ik weet dat ze dat allemaal nog laaaaaaang niet hoeft te leren en te kunnen, maar ze vindt het zelf zo leuk! Op televisie kijkt ze regelmatig naar Charlie & The Alphabeth, en daarmee is letters leren een groot feest! BabyTV doet veel meer met haar dan dat ik 2 jaar geleden had verwacht. 😉

Omdat ze zo ontzettend gek is op boekjes en sinds kort dus ook op letters, koos ik voor het pakket Learning letters van Biobuddi. Het pakketje was ’s middags al aangekomen, maar ik had het toen nog niet opengemaakt.. Toen ze tijdens het avondeten haar bord niet wilde leeg eten, vertelden we haar dat er die middag een cadeautje voor haar was gekomen. Maar dat ze die pas mocht openmaken als ze alles had opgegeten. #loedermoeder! Ik heb nog nooit zo snel een leeg bord gezien, haha!

Samen maakten we het pakketje open en Fenne vond het helemaal leuk! ‘Whooooooww, mama! Allemaal letters!’ Samen plakten we de stickers met de letters op de blokjes en het spelen kon beginnen. De set bevat 35 blokjes en een basisplaat. Wat mij betreft is het echt een pluspunt dat de basisplaat er bij zit, dat maakt het spelen net iets makkelijker en leuker.

Biobuddi - Maudgeniet.nl

Het past op duplo!
Uiteraard hadden we al een hele bak vol met Duplo.. En ik vind het dan ook zo fijn dat het perfect past op de blokken van Duplo. Een fijne combinatie! Fenne is er op dit moment hartstikke druk mee.. De zinnen ‘Kijk mama, de A!’ en ‘Eerst mag Fenne een blokje, en dan mag mama!’ zijn zinnen die we nu meerdere keren per dag horen.

Biobuddi - Maudgeniet.nl

Over Biobuddi
Afgelopen zomer is Biobuddi begonnen met het produceren van de blokken. De blokken zijn biologisch en milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk gemaakt van resten van de rietsuikerplant. Er zijn verschillende sets van Biobuddi verkrijgbaar, verdeeld over Learning to create en Learning to build. Maar er zijn dus ook sets verkrijgbaar met dieren, cijfers, letters of symbolen. De sets zijn verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en op Bol.com, vanaf € 14,99.

Meer weten over Biobuddi en de sets die verkrijgbaar zijn? Check dan vooral even de website van Biobuddi!

[bol_product_links block_id=”bol_5a3a3719412e4_selected-products” products=”9200000078021774,9200000078021782,9200000078021834,9200000078021772″ name=”Biobuddi” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen en affiliate links. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta en je leest hier altijd mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen en affiliate links vind je in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply