Spelen Ukkiegeniet

Gek op houten speelgoed!

  • By
  • 2 maart 2018
  • Sticky
Houten speelgoed / Maudgeniet.nl

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gek op houten speelgoed. Ik dacht ook altijd dat het ‘een kwestie van opvoeden’ was of je kind daarmee speelde of niet. Vanaf dag 1 wilde Fenne vrijwel niks weten van houten speelgoed. Plastic speelgoed met felle kleuren en het liefste ook nog met veel lawaai vond ze veel leuker! De Zoef Zoef Dieren zijn vrijwel altijd favoriet geweest en daar speelt ze nog steeds erg graag mee. Saar trouwens ook, haha. Maar sinds kort begint Fenne steeds meer rollenspellen te spelen en daar komt (finally!) ook houten speelgoed bij kijken.

Houten speelgoed / Maudgeniet.nl

Onlangs mocht ik van Hip en Hout twee producten uitzoeken voor Fenne en Saar. Fenne speelt heel graag met haar keukenspulletjes, we zijn de hele dag ‘eten aan het maken’. Maar ze is misschien nog wel gekker op ijsjes, daar praat ze meerdere keren per week over. Zelfs als het ontzettend koud is, haha! Het was dus al snel duidelijk dat ik voor haar de ijsjes zou bestellen.

Het ijsjes standaard voor Fenne
Houten speelgoed / Maudgeniet.nlEn wat was het een goede keuze! Nu zijn we niet de hele dag aan het koken, maar zijn we natuurlijk ook ijsjes aan het eten. In de eerste dagen mocht ik helemaal niet in de buurt komen van de ijsjes. Madame was veel te bang dat ik ze zou afpakken. Of erger nog; dat ik ze allemaal zou opeten! Gelukkig mag ik er nu ook mee spelen, maar wel heel voorzichtig. En ik mag ze alleen maar ‘nep-opeten’, haha! Het standaard heeft maar liefst 15 ijsjes waar ze druk mee kan spelen. Enig idee hoe leuk het is om die ijsjes steeds op een andere plek in de standaard te zetten? Ik vind ze overigens niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze staan ook heel leuk als decoratie! Het ijsjes standaard is te koop voor € 24,95.

De naamblokken voor Saar
Houten speelgoed / Maudgeniet.nlVoor Saar bestelde ik hele leuke naamblokken, ik ben er helemaal fan van! Ik weet nog dat Fenne als dreumes heel veel aan het stapelen was met stapelbekers en blokken. Ik kan niet wachten tot Saar dit ook gaat doen. Voor nu staan ze helemaal leuk als decoratie op haar slaapkamer –en soms in onze woonkamer, haha!- .. Er zijn verschillende ontwerpen voor de naamblokken, maar ik koos voor de roze.. De helft van de blok is geschilderd in het roze en daar bovenop staan de letters. Ik vind ze zo leuk! De blokken kosten € 3,50 per letter. Ook erg leuk als kraamcadeau!

Ik vind het ontzettend leuk dat Fenne eindelijk speelt met houten speelgoed en kan niet wachten tot Saar er mee gaat spelen. Houten speelgoed vind ik niet alleen een stuk gezelliger staan, ik merk ook echt dat ze er hele leuke verhaaltjes bij verzint. Zo schattig! Laat dat houten speelgoed maar komen voor nog meer leuke spelletjes en verhaaltjes!

 

No Comments
Leave a Reply