Ukkiegeniet

Het geboortekaartje van Saar!

  • By
  • 26 juli 2017
  • Sticky
Geboortekaartje

Tijdens mijn zwangerschap was ik eigenlijk helemaal niet zo druk bezig met alle voorbereidingen die bij een zwangerschap horen. In maart maakte ik een ‘baby op komst to do list‘ en eind juni moesten we alsnog van alles regelen. En dat terwijl 10 juli al de uitgerekende datum was! Maar een ding vond ik sowieso heel belangrijk om van te voren goed te regelen: het geboortekaartje!

Onlangs deelde ik al een foto van het geboortekaartje op mijn Instagram-account. Hier kreeg ik zoveel leuke reacties op, extra leuk om er dan ook een artikel over te schrijven! Wij mochten de geboortekaartjes uitzoeken bij Hierbenik.nl. Hier hebben ze verschillendeĀ standaard kaartjes, maar je kunt hier ook je eigen geboortekaartje ontwerpen.

Geboortekaartje

Bij Fenne wist ik precies wat ik wilde met het geboortekaartje en lieten we het geboortekaartje speciaal op maat maken. Maar deze keer had ik echt geen idee.. Misschien is dat wel het tweede kind syndroom. šŸ˜‰ We hadden natuurlijk ook geen idee of we een jongen of een meisje zouden krijgen, waardoor we ook nog twee kaartjes moesten kiezen. Het werd er allemaal niet makkelijker op, hihi.

Uiteindelijk ben ik gewoon gaan kijken tussen de verschillendeĀ standaard kaartjes en voor ik het wist had ik het juiste kaartje gevonden! Ik wilde graag een simpel en duidelijk kaartje, zonder al te veel ‘poes pas’. De standaard dingetjes (datum, tijd, lengte, gewicht en onze adresgegevens) staan er op en een leuke quote vanuit Fenne.

Geboortekaartje

Toen wij onze ouders vertelden dat ik zwanger was, deden we dit door Fenne een shirtje aan te doen. Op dat shirtje stond de tekst ‘Geef mij maar een kus, want ik word grote zus!’ Hoe leuk is het om diezelfde tekst ook voor het geboortekaartje te gebruiken? VerderĀ vond ik het vooral leuk dat Fenne ook iets over het kaartje kon vertellen.. Met een grote giraffe er op, komt dat helemaal goed.Ā Madame is namelijk gek op dieren! Uiteindelijk kozen we er voor om papier te gebruiken met een parelmoerglans.

Ik ben helemaal blij met het geboortekaartje van Saar. Voor mijn gevoel past het helemaal bij ons en uiteindelijk dus ook bij Saar. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.
Meer informatie hierover kun je lezen in mijn disclaimer
.

 

4 Comments
Leave a Reply