Ukkiegeniet

Fenne gaat weer naar school | Laat het normale leventje maar weer beginnen!

  • By
  • 1 september 2019
  • Sticky
Weer naar school! - Maudgeniet.nl

Jooooeeehoooee! Ik doe even een klein vreugdedansje en ongetwijfeld vele moeders met mij. De zomervakantie is voorbij en het normale leventje kan weer beginnen!

Na zes weken vakantie was het afgelopen week voor Fenne eindelijk weer tijd om naar school te gaan, wat een feest! Eind mei is Fenne vier jaar geworden en mocht ze eindelijk naar school. Maanden heeft ze hier naar uitgekeken en ondanks dat het behoorlijk vermoeiend is voor ons slaapkoppie, vindt het het zó ontzettend leuk op school. Ze was net helemaal gewend en toen kwam de zomervakantie er aan. Oh oh…

Lees ook:  Fenne ging voor het eerst naar school!

Zes weken zomervakantie

Fenne vond het maar stom dat ze zó lang vakantie had. Ze mocht net naar school en was daar net gewend en toen kwam die lange zomervakantie er aan. Saar vond het stiekem ook maar stom dat Fenne weer in huis was. Waar Saar eerst moest wennen aan het idee dat Fenne alle dagen op school was, moest ze in de zomervakantie opeens weer wennen dat Fenne wel thuis was. Anderhalve week hebben ze non-stop ruzie gemaakt om álles, om gek van te worden. Maar daarna was het ook goed en hebben ze een hele leuke vakantie gehad samen.

Tijdens de zomervakantie hebben we veel leuke dingen gedaan. We gingen naar de Julianatoren (en maakten een leuke Vlog over deze dag!), Avonturenpark Hellendoorn, Dinopark Twente en Fenne ging zelfs nog maar haar vader naar K3! We gingen een midweekje naar Drenthe, we stonden regelmatig in de keuken om lekkere dingen te bakken en deden leuke dingen om thuis vakantie te vieren. Kortom: het was een heerlijke zomervakantie!

thuis vakantie vieren - Maudgeniet.nl

Maar nu weer terug naar het normale leventje

Na twee weken zomervakantie vroeg Fenne al wanneer ze alsjeblieft weer naar school mocht, dus na zes weken vonden we het thuis allemaal wel weer mooi geweest. Weer terug naar het normale leventje; het leventje met een ritme en waar we allemaal weten waar we aan toe zijn en hoe de dag verloopt. Zelden heb ik zo veel behoefte gehad aan structuur als nu tijdens de Burn Out, dus wat is het fijn voor ons allemaal dat de zomervakantie voorbij is.

Haar lunchtrommel wordt weer dagelijks ingepakt, de melk weer in bekers geschonken, de rugtas op de rug en gaan met die banaan naar school. Lekker weer spelen met vriendjes en vriendinnetjes; om vervolgens weer bekaf en vol met verhalen thuis te komen en rond 18.00 uur (!) het bed in te duiken.

Ik heb nu weer wat meer rust en ruimte voor mezelf, kan meer doen in huis en ben zelfs weer langzaam begonnen met werken. Let’s do this!

Kom maar weer op met dat normale leventje!
No Comments
Leave a Reply