Eten Eten & drinken

3 maaltijdboxen voor drukke (of luie) moeders

  • By
  • 15 januari 2018
  • Sticky
Familiemenu van Ekomenu

Ik ben alweer ruim twee maanden aan het werk, maar moet er soms nog steeds een beetje aan wennen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn baan ontzettend leuk! Maar soms mis ik gewoon een beetje de vrije tijd die ik had tijdens mijn zwangerschapsverlof. #luxeprobleem Gezond eten vind ik heel belangrijk. Niet alleen voor mezelf (lees alles over mijn sportavontuur!), maar zeker ook voor Fenne en Saar. En bij een drukke week schiet dit er soms wel eens bij in en is het toch makkelijker om wat te halen.

Maar gelukkig zijn er ook verschillende maaltijdboxen die de voorbereidingen voor het (avond)eten een stukje makkelijker maken. Een aantal daarvan zijn behoorlijk bekend, maar er zijn ook minder bekende maaltijdboxen. Ik heb de laatste maanden verschillende maaltijdboxen getest en tip er een paar!

Een fruitbox van Fruit.nl!
Dit vind ik echt een uitvinding! Als wij boodschappen doen, gooien we altijd hetzelfde fruit in het winkelwagentje. Om deze eentonigheid te voorkomen, bestel je een fruitbox bij Fruit.nl. Van te voren weet je niet welk fruit in de box zit, maar het zijn 5 tot 7 verschillende soorten. Daarnaast zit er altijd een exotische verrassing bij, zo leuk!

recept ice tea

Lees ook: Zelf ice tea maken met vers fruit!

Ekomenu.nl
De afgelopen maanden testten wij maar liefst twee keer een maaltijdbox van Ekomenu. Tijdens de zwangerschap het 9 maanden menu en later het familiemenu. De maaltijdboxen van Ekomenu bevatten 100% biologische ingrediënten en worden geleverd met heerlijke en verrassende recepten. Aanraders!

Familiemenu van Ekomenu

SPRUIT
Vooral dit vind ik een heel leuk concept! Ik vind het heel belangrijk dat Fenne en Saar gezonde en verse voeding krijgen. Zij krijgen vrijwel nooit Olvarit-troep en over het algemeen maak ik alle hapjes zelf. Hoewel de babyhapjes meestal redelijk snel klaar zijn, vind ik het soms toch ook wel een beetje een ‘gedoe’. De maaltijden van SPRUIT zijn dan echt een uitkomst. De hapjes bevatten alleen maar verse ingrediënten en geen toevoegingen. Onlangs testten wij deze baby-maaltijd-box en wij zijn fan!

Babyhapjes van SPRUIT - Maudgeniet.nl

Lees ook: Getest door Saar – babyhapjes van SPRUIT

Waarom Fenne en Saar vrijwel geen Olvarit-troep krijgen? Echt alleen bij hele hoge uitzondering! Daar heb ik honderden redenen voor en daar wil ik je graag álles over vertellen, maar dat bewaar ik voor een andere keer!

Nog meer maaltijdboxen
Ik heb het al eerder gezegd, ik ben best wel een luie ‘huisvrouw‘. Maaltijdboxen vind ik zelf dan ook ideaal! Niet nadenken over wat er ‘s avonds op tafel komt te staan, want dat wordt door die boxen al voor jou gedaan. Daarnaast hoef je veel minder te sjouwen met zware boodschappentassen, want de boxen worden lekker aan de deur bezorgd. Fijn! Ik ben heel nieuwsgierig naar andere maaltijdboxen, heb jij goede tips voor mij? Welke maaltijdboxen raad je mij aan? Of juist niet aan? Ik ben heel benieuwd!

 

No Comments
Leave a Reply