Ukkiegeniet

DIY: kinderkamers opknappen met muurstickers

  • By
  • 1 maart 2018
  • Sticky
Muurstickers - Maudgeniet.nl

Soms voel ik me echt een beetje een loedermoeder. Ik eet bijvoorbeeld stiekem de snoepjes van Fenne op als ze slaapt of even niet kijkt. Als ze er dan naar vraagt, vertel ik haar ook nog eens dat ze zelf alles al heeft opgegeten. Maar niet alleen in dat soort dingen ben ik een loedermoeder.. Ook de slaapkamers van de meisjes waren al een hele tijd niet gezellig genoeg. Het werd dus tijd voor een makkelijke en simpele opknapbeurt.

Ongezellige slaapkamers
Toen ik zwanger was van Saar, hebben we Fenne eigenlijk heel snel naar ‘het grote bed’ en een andere kamer gedaan. Ik wilde haar kamer toen niet te gezellig maken, omdat ze vanaf dat moment eigenlijk zelf uit bed kon. Ik zag de bui al hangen en haar alleen maar spelen op haar kamertje. Ik was veel te bang dat er niks zou komen van het slapen! Haar kamertje was dus best wel rustig en eigenlijk stiekem heel saai.

Bij Saar wisten we niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen. We schilderden een muur van de babykamer in een mintgroene kleur, met het idee om deze gezellig te maken als Baby Nummer 2 geboren zou zijn. Voor een jongen wilde ik het graag aanvullen met stoere (grijze) accessoires, voor een meisje juist liever roze accessoires. Nu is Saar ruim een half jaar oud en slaapt Fenne ondertussen al een jaar op haar nieuwe kamer.. En daar kwam de loedermoeder weer om de hoek kijken; er was nog niks gebeurd aan hun kamertjes!

Muurstickers - Maudgeniet.nl

Zelf ben ik nog wel een wispelturig typje.. Als ik op Pinterest en Instagram andere slaapkamers zie, dan wil ik heel graag ook van die toffe mooie slaapkamers voor onze meisjes. Aan de andere kant denk ik ook wel een beetje ‘Ze slapen er alleen maar..’ de kinderkamer opleuken met postersHet is voor mij dus echt de kunst om te variëren met accessoires, zoals of muurstickers.

Muurstickers
En juist omdat ik zo wispelturig ben, zijn muurstickers een hele leuke oplossing om snel en makkelijk de kinderkamers op te knappen. Ik bestelde twee soorten bij LiefsvanCindy.nl. Hartjes voor de kamer Saar en hele leuke regendruppels voor Fenne.. Samen met Fenne plakte ik ze op haar muur, ze vond het zo leuk om te doen! Een paar dagen later was ook de kamer van Saar aan de beurt. En wat is het leuk geworden!

Muurstickers - Maudgeniet.nl

Simpel en leuk!
Een kinderkamer opknappen doe je dus makkelijk en snel met muurstickers, ik ben er helemaal blij mee. De muurstickers kun je overigens ook voor andere items gebruiken. Bijvoorbeeld op de deur of de kast. De muurstickers bestel je al vanaf € 4,92.

 

 

No Comments
Leave a Reply