Ukkiegeniet

Disney Junior Kleuterbios: naar de bioscoop met je peuter of kleuter!

  • By
  • 13 september 2018
  • Sticky
Disney Junior Kleuterbios / Maudgeniet.nl

Fenne is gek op beeldschermen: foto’s kijken op de telefoon, een filmpje op de iPad, met mama meekijken als ik aan het bloggen ben of even relaxen met Netflix op de televisie. Hoe leuk is het dan om met haar naar de bioscoop te gaan? Ieder kwartaal organiseert Kinepolis op zondagochtend de Disney Junior Kleuterbios. Een bioscoop-ochtend voor, je raadt het al, peuters en kleuters met allerlei Disney-filmpjes! Het perfecte moment om voor het eerst met Fenne naar de bioscoop te gaan!

Lees ook: 5x Netflix tips voor peuters

Het is zondagochtend 09.45 uur als we richting Enschede rijden. Thuis had ik haar al laten zien hoe een bioscoopzaal er uit ziet en in de auto hebben we het er ook nog even over. Een heeeele grote kamer met heel veel stoelen en echt een hele grote televisie en in die grote kamer mogen we popcorn en snoepjes eten terwijl we naar een film kijken. Ik merk aan Fenne dat ze het een beetje spannend vindt, maar ik vertel haar dat er niks aan de hand is. Dat het juist leuk is, dat er heel veel andere kindjes zijn en dat het dus niet donker is in de zaal!

Onze ochtend begint met ranja, spekjes en knutselen! De kindjes kunnen kleuren en knippen, maar lopen eigenlijk continu naar de grote pot met spekjes. Hihi. Vervolgens gaan we naar boven, kopen we snoepjes en popcorn (want dat hoort er nou eenmaal bij) en dan lopen we naar de zaal. Fenne vindt het opeens hartstikke stoer en ze rent naar de zaal.. Ze herkent het precies en we zoeken onze plek op. En dan begint ze het toch weer een klein beetje spannend te vinden. Tsja; je bent een peuter of je bent het niet! 😉

Disney Junior Kleuterbios / Maudgeniet.nl

En dan komt Mickey Mouse op het grote scherm..
En die beste Mickey roept keihard ‘Halloooo lieve vriendjes!’ en dan is Fenne om. Ze vindt het hartstikke leuk, eet haar snoepjes op en kruipt lekker tegen mij aan. Er komen in totaal vier verschillende filmpjes op die allemaal niet te lang duren, hooguit een kwartiertje. Tussen de filmpjes door komt Mickey Mouse weer op het scherm en dan is het tijd om samen te gaan dansen. Ondanks dat Fenne het een klein beetje spannend vond en niet voor de volle 100% de concentratie had, vond ze het toch heel erg leuk in de bioscoop. De goodie bag die ze mee kreeg naar huis maakte het allemaal natuurlijk nog leuker!

Wil jij ook naar de Disney Junior Kleuterbios?

Kinepolis organiseert ieder kwartaal een Disney Junior Kleuterbios speciaal voor kindjes tussen de 3 en 6 jaar. Het geluid is dan minder hard en de lampen blijven gedeeltelijk aan, zodat het niet pikkedonker is in die grote zaal! De peuters en kleuters hoeven niet de hele tijd stil te zitten, want tussendoor komen er liedjes op en mag er gedanst worden!

  • Zondag 4 november 2018 – 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Tickets: € 8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Te zien bij Kinepolis in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hoofddorp, Huizen, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht en Zoetermeer.
No Comments
Leave a Reply