De eerste babykleertjes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik tijdens mijn zwangerschap behoorlijk nuchter ben, ook nog tijdens de laatste loodjes. Ik vind het natuurlijk allemaal ontzettend spannend dat Fenne een broertje of zusje krijgt en heb er ook heel veel zin in. Alleen ben ik totaal niet veel bezig geweest met alle ‘voorbereidingen’. De babykamer was pas op het laatste moment klaar en ingericht en ook de laatste nodige spulletjes werden pas op het laatst nog ingekocht.

Lees ook: Deze items wil ik graag voor Baby Nummer 2!

Waarom?
Geen idee! Niet dat ik het allemaal niet leuk vind, maar waarschijnlijk meer omdat we niet weten of we een jongen of een meisje krijgen. Wij willen het geslacht heel graag als een verrassing houden; voor iedereen om ons heen, maar zeker ook voor onszelf. Wij vinden dat echt ontzettend leuk en vooral heel spannend!

Het enige ‘nadeel’ is dat vrijwel alle spulletjes typisch voor meisjes of typisch voor jongens zijn. En daar baal ik van! De babykamer is nu wit met een pastel-groenige kleur. Als het een jongen is, doen we er grijze accessoires bij en roze accessoires voor een meisje. Maar hoe doen we het dan met de eerste babykleertjes?

Eerste babykleertjes - Noppies

Babykleertjes
Op zoek gaan naar de eerste babykleertjes was voor mij een behoorlijke strijd en ik kon er echt een beetje chagrijnig om worden. Ook hierin kwam ik weer veel kleertjes tegen die typisch voor meisjes zijn of juist typisch voor jongens zijn. Of ik kwam uit bij kleertjes die ik zelf persoonlijk een beetje saai vind. (Lees: een wit t-shirtje met een wit of grijs broekje. Als je geluk hebt, staat er nog een schaapje ofzo op het witte t-shirtje, hihi.) Dus struinde ik de laatste tijd het hele internet af naar leuke unisex babykleertjes en zo kwam ik terecht op de website van Noppies.

Bij Noppies kwam ik diverse babykleertjes tegen die leuk zijn voor jongens én voor meisjes. Oftewel: eindelijk babykleertjes waarin ik ons ukkie straks wel zie liggen.. Vooral de kleur mintgroen uit de collectie vind ik erg leuk: lief met wit en juist heel stoer met grijs. En dus bestelde ik daar 3 ontzettend leuke setjes! Kijk je met me mee?

Eerste babykleertjes - Noppies

Eerste babykleertjes - Noppies

De kleertjes voelen ontzettend zacht aan, wat extra fijn is voor de baby! Ik weet nog toen Fenne geboren was, dat ik allemaal spijkerbroekjes kreeg. Ja, dat staat ontzettend schattig.. Maar nee, dat zit totaal niet lekker voor zo’n klein babytje. Zachte kleertjes is een stuk fijner, dus ik ben helemaal blij met deze items!

Nieuwsgierig!
En nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig! Wisten jullie van te voren of jullie een jongen of een meisje zouden krijgen? En hoe deden jullie dat met de allereerste babykleertjes? Laat het me weten in een reactie onder dit artikel! 🙂

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Echter lees je hier alleen mijn persoonlijke mening.
Meer informatie over samenwerkingen kun je lezen in mijn disclaimer.

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *